Starship Troopers ikon

Starship Troopers İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Strangelite Studios tarafından geliştirilmiş ve Empire Interactive tarafından yayınlanmış bir oyun olan Starship Troopers, ilk kişinin gözünden oynanan FPS türünde bir oyun.

Bir film uyarlaması olan oyunda, tıpkı filmde olduğu gibi bazen tek başınıza bazen de arkadaşlarınızla dünyayı uğradığı böcek istilasından kurtarmak için böceklerle mücadele ediyorsunuz ve emriniz altındaki askerlere emirler vererek oyunda ilerliyorsunuz. Oyun sadece dış dünyada böceklerle mücadele ile geçmiyor. Zaman zaman laboratuvar, terk edilmiş bir mağara gibi çeşitli yerlerde de mücadele etmeniz gerekiyor. Filmi izleyenlerin bileceği üzere filmde böceklerle mücadele için çok çeşitli silahlar mevcuttu. Aynı silahlar oyuna da entegre edilmiş. Eğer daha önce filmi izlediyseniz aynı silahları oyunda da kullanma imkanına sahip olacaksınız. Genelde oyunseverler tarafından en çok standart silah Morita Mark 2, ek aparat ile güçlendirilmiş Morita Mark 2 – Granade ve iyi bir shotgun örneği olan Mobile Infantry Tactical Assault Shotgun modellerinin tercih edildiğini söyleyebiliriz. Oyun boyunca dünyayı istiladan kurtarmaya çalıştığımız tam 19 farklı türde, birbirinden farklı görünüşe ve şekle sahip böcek türleriyle mücadele ediyoruz.

Oyun üzerinde oldukça çok emek harcayan Empire Interactive, geliştirdiği oyun motoru ile bize gayet kaliteli grafikler sunuyor. Bu sayede filmde karşılaştığımız ve etkilendiğimiz bir çok sahneyi biz de oyun içerisinde yaşama imkanı buluyoruz. Oyunu tek oyuncu modunda tek başımıza oynayabileceğimiz gibi çoklu oyuncu modunda arkadaşlarımızla da oynamamız mümkün. Oyunda 3 co-op, 3 deatmatch ve 3 team deathmatch level çoklu kullanıcı oynamak için hizmetimize sunulmuş durumda. Starship Troopers, 8 kişiye kadar kurabildiğimiz takımlarla çok keyifli bir oyun deneyimi yaşamamıza imkan sağlıyor.

Starship Troopers, kaliteli bir film uyarlaması olmasının yanı sıra sahip olduğu grafikler ve akıcı oyun tarzıyla iyi bir alternatif olarak karşımızda duruyor.

Artıları
  • Oldukça uzun tekli oyuncu modu
  • Öldürülecek düşman tipleri çok çeşitli
Eksileri
  • Oyunun her kısmında irili ufaklı hatalar mevcut
  • Seslendirmeler başarısız
  • Görevler çok durgun ve birbirini tekrar ediyor