Riders of Icarus İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Riders of Icarus, oynaması ücretsiz çok oyunculu, rol yapma türünde bir online macera oyunudur. Oyunda mücadele yeryüzünden göklere taşınıyor ve uçarak dövüşmenin ve savaşmanın farklılığına şahit oluyorsunuz. Oyunun yapımcısı olan Nexon daha önce Combat Arms: Reloaded ve Counter-Strike Nexon: Zombies gibi çok oyunculu oyunları ile adını duyurmuştu.

Riders of Icarus oyununda devasa ejderhalarınıza binip havalanıyorsunuz ve diğer ejderha sahipleri ile heyecanlı ve aksiyon dolu hava savaşlarına başlıyorsunuz. Oyunda her biri farklı özelliklere ve yeteneklere sahip yüzlerce ejderhayı toplayabilir ve onları eğitebilirsiniz. Oyunda hiç durmayan aksiyon sadece düşmanlarla savaşmaktan kaynaklanmıyor. Oyunun büyülü dünyasını keşfetmek ve bunu uçarak yapmak, hırçın dalgalardan kaçıp, mağara tavanlarına çarpmadan ilerlemeye çalışmak, dar vadilerde dengeli bir şekilde uçmaya çalışmak gibi aksiyonlar da oyuna oldukça renk katıyor.

Oyunun grafiklerine değinecek olursak Nexon’a yakışır bir oyun olduğunu söyleyebiliriz. Yarattığı evrenin sihirli bir şekilde size oradaymış gibi hissettirmesi, ejderhaların farklılıkları ve çevrenin doğa grafikleri oldukça başarılı bir şekilde yansıtılmış. Oyundaki sesler de aksiyon düzeyini arttıracak yönde. Değişik bir MMORPG deneyimi yaşamak isteyenler oyunu hiç tereddüt etmeden oynayabilirler.

Riders of Icarus Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Vista ve üzeri
İşlemci : Intel Core i3-2120 @ 3.3GHz / AMD A8-5500 @3.3GHz veya üzeri
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 30 GB
Ekran Kartı : GeForce GTX 260 (1GB) / Radeon HD 7670 (1GB) veya üzeri
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Hava savaşları
  • Derin bir hayvan yetiştirme sistemi
  • Lonca tabanlı politika sistemi
  • Devasa haritalar
Eksileri
  • Sürekli hava savaşları tekrar edici gelebilir