Commandos 3 Destination Berlin ikon

Commandos 3: Destination Berlin İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Pyro Studios tarafından geliştirilen ve Eidos tarafından yayınlanan Commandos 3 Destination Berlin, aksiyon strateji türünde bir oyun. Daha önce Commandos serisinin son oyunu olacağı açıklanan oyun, geçmişte serinin iki oyununu oynayanlar ve strateji severler için beklentilerini boşa çıkarmayacak bir oyun olma özelliği taşıyor.

Commandos 3, serinin ilk iki oyununa oranla daha zor olarak karşımıza çıkıyor. Bunun en önemli sebebi Commandos 1 ve 2’de oyuncunun görevi ne şekilde yapacağı, hangi yolu ve hangi taktiği izleyeceği konusunda daha net sınırlar bulunmasıydı. Fakat Commandos 3’te oyuncuya çok daha fazla serbestlik tanınmış durumda ve görevi bitirirken nasıl ilerleyeceği konusunda son derece özgürlük verilmiş bir şekilde. Dolayısıyla bu özgürlük noktasında Commandos 3 serinin ilk iki oyunundan ciddi şekilde farklılık gösteriyor.

Commandos 3’ü diğer bir çok oyundan ayıran bir başka özelliği ise iyi bir taktik belirlemek ve ona göre hareket ederek düşmanları alt etmek zorunda olmanız. Diğer pek çok oyunda olduğu gibi duvarın arkasında kaç kişi olduğunu bilmeden ortama girip, önünüze gelene sıkıp bu oyunu oynamanız mümkün değil. Dolayısıyla bu özelliği ile Commandos 3 gerçekten kaliteli bir strateji oyunu severlere hitap ediyor.

Commandos 3’te tuş kombinasyonlarında da çeşitli yenilikler getirilmiş. Örneğin F5’e bastığınızda çevrede bulunan düşmanları daha net görebilmeniz için kıpkırmızı parlıyorlar. F7’e bastığınızda ise alabileceğiniz ve size güç katacak parçalar parlıyor. Bu tuş kombinasyonları ile oyunun oynanabilirliği de ciddi ölçüde artırılmış. Bunlara ek olarak serinin ilk iki oyununu oynayanların bilebileceği gibi bölümler arasında kopukluklar söz konusuydu. Commandos 3’te ise bu kopukluklar kaldırılarak bölümler birbirine bağımlı hale getirilmiş.

Commandos 2’yi oynayanlar sahip olduğu kaliteli grafikleri bilirler. Commandos 3’te de Commandos 2’de olduğu gibi aynı grafikler biraz daha güncellenerek kullanılmış. Dolayısıyla oyunda oldukça kaliteli grafikler olduğunu söylemek mümkün. Efektler ise Commandos 2’ye oranla çok daha iyi bir hale getirilmiş ve oyunun kalitesine ciddi anlamda etki etmiş. Müzikler ise son derece etkileyici ve oyunun kalitesini artıran önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Daha önce strateji oyunu oynayanlar için iyi bir oynanabilirliğe sahip olan oyun, strateji dünyasına yeni girecekler için ise biraz zor gelebilir.

Commandos 3 Destination Berlin, kaliteli grafikleri, efektleri ve müzikleri ile strateji türü oyunlara ilgi duyan oyunseverler için çok eğlenceli ve güzel zaman geçirmeyi ve iyi bir oyun deneyimi yaşamayı vaat ediyor.

Artıları
  • Hem tekli hem çoklu hem de Co-Op oynanış
  • İyi bir öğretici bölüme sahip
  • Düşük sistem gereksinimleri
Eksileri
  • Serinin en başarısız oyunu
  • Kısa
  • Çözünürlüğü ayarlama seçeneği yok