Just Dance 2018 PS4 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Müziğin Sesini Açın, Just Dance Geliyor

Just Dance 2018’in vaat ettiği tek şey soluksuz eğlence! Ubisoft’un yakın tarihlerde piyasaya sürdüğü bu oyun adeta ‘Bir dans oyunu en fazla ne kadar sürükleyici olabilir ki?’ Sorusuna cevap olarak geliştirilmiş. 300’ün üzerinde şarkı listesi, indirilebilir ek içerikler ve 6 kişiye kadar çok oyunculu desteğiyle zaman geçirmek için adeta bir ilaç niteliğinde!

Oyunu oynadığınız ilk andan itibaren kendinizi içerisinde sadece dans ve müziğin bulunduğu hareketli bir evrenin içinde bulacaksınız. Kendine has eğlenceli grafikleri bulunan, özenle seçilmiş müziklerle hazırlanan ve oynanış çeşitliliğiyle oynarken saatlerin nasıl geçtiğini anlayamayacağınız akıcılıkta bir oyun!

Kendine has karakter çizimleri, popüler olan veya keşfedilmeyi bekleyen sayısız müzik, eğlenceli animasyonlar ve enerjik bir atmosfer barındıran Just Dance 2018; ‘dans oyunu’ denince akla gelen flash oyunlardan çok daha fazlası. Deneyimlenerek yaşandığında eğlenceli vakit geçirmek için harika bir seçenek olduğu çok daha iyi bir şekilde anlaşılıyor.

Oynanış

Bizdeki ‘kurtları dökmek’ deyimini oyun haline getirmiş olan Ubisoft, Just Dance’de çeşitli müziklerle çeşit çeşit dans tarzı ve çeşitli zorluklardaki bölümlerle oyuncuları saatlerce ekran başına kitlemeyi hedeflemiş. Gittikçe zorlaşan bölümlerde hızlı hızlı kombo yakalamaya çalışırken yanlışlıkla parmaklarımıza veya oyun kolumuza zarar vermeyelim, aman dikkat!

Özellikle de arkadaşlarınızla oynarken oluşan rekabet ortamıyla beraber eğlence katlandıkça katlanıyor ve oyunu bir saniye dahi bırakasınız gelmiyor. Oyundaki dans kombolarını yapamadığınız her an sinirlenecek, tekrar tekrar kombolar deneyecek ve en sonunda sabrın getirdiği başarıyla beraber rahat bir nefes alacaksınız. Öyle ki kendinizi oyuna kaptırdığınızda fark etmeden etrafınızdaki eşyalara zarar verebiliyorsunuz; deneyimle sabit.

Figürü yap, puanı topla mantığıyla ilerlenen bu oyunda özellikle arkadaşlarınızla oynamanızı tavsiye ediyoruz, Just Dance’in sizleri fazlasıyla eğlendireceğini garanti edebiliriz!

Artıları
  • Dans etmeyi seviyorsanız oyun çok iyi
  • Herkese açık çok çeşitli oynanış stilleri
Eksileri
  • Dans etmeyi sevmiyorsanız pek size göre değil