City of the Shroud İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

City of the Shroud, Abyssalarts tarafından geliştirilen taktiksel bir rol yapma oyunu.

Serbest olarak hareket edebildiğimiz, güçlü taktikler geliştirebildiğimiz, rakibimizden üstün olmaya çalıştığımız bir RPG yani rol yapma ve dövüş oyunu olan City of the Shroud toplum tarafından yönlendirebildiğimiz bir oyun. Akıcı bir anlatımda dövüş oyunu oynadığımız oyunda müttefiklerimizi güçlü seçerek onların da güçlerini arttırmak için savaşıyoruz. Diğer oyuncuların seçimleri ve bizim seçimlerimiz oyunun kaderini belirliyor. Her oyuncunun oyunun hikayesini etkilediği grafik tabanlı bir oyun olma özelliğini taşıyan City of Shroud’ta kazanılan her bölüm diğer bölüme katkıda bulunuyor. Hikayenin sonuna doğru sonucu etkileyecek seçimler yapmak zorunda kaldığımız için bahisler de artıyor. Bazı durumlarda bütün şehir bize karşı oluyor ve özellikle bu durumda doğru seçimler yapmak bir hayli zorlaşıyor. Haliyle bu durumda taktik geliştirmek de çok önemli bir hal alıyor. Combo wheel sistemi adındaki dövüş sistemini kullandığımız oyunda aşağı yukarı sağa sola hareketlerle güzel kombinasyonlar yaparak etkili olabiliyoruz. Bu sistem özellikle çok fazla oyun oynamayan oyunseverler için de çok faydalı olan, oldukça kolay kullanımlı bir sistem. Bu kombinasyonlarla özel yetenekler keşfederek dövüşülerde başarı sağlayabiliyoruz.

Oyunda gerçek zamanlı olarak kaçma, vurma gibi farklı hareketler ile gerçekçi taktikler geliştirebilmemiz başarılı olabilmemiz açısından oldukça önemli. Oyun çaresiz, sıkışmış, şiddet ve yolsuzluklarla dolu bir şehir olan İskenderun şehrinde geçiyor. Oyuncu olarak ise biz, çeşitli ittifaklara katılabildiğimiz gibi şehrin kontrolü ve güvenliği için de savaşıyoruz. Her ittifak grubunun gücü ve konumu oynadığımız değişkenlere ve taktiklere bağlı. Yani şehrin kaderi bazı olaylar belirli olsa da bizim taktik savaşımıza bağlı. Nereye gideceğimizi biliyoruz ancak nasıl gideceğimiz ise tamamen bize kalmış.

Kaliteli grafikleri, fantastik konusu, iyi seviyedeki oyun örgüsü ve kolay oynanabilirliği gibi özellikleriyle City of the Shroud oyunseverin iyi bir oyun deneyimi yaşamasını sağlıyor.

City of the Shroud Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP +
İşlemci : 2 GHz
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : GTX 460 ve üzeri
DirectX : 11
Artıları
  • Gerçek anlamda taktiksel
  • Gidişatı tamamen oyuncular belirliyor
  • Yenilikçi ve kolay anlaşılır dövüş sistemi
Eksileri
  • Donuk grafikler