Race 07 The WTCC Game ikon

RACE 07 The WTCC Game İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Geçmişte GTR, GTR 2, GT Legends gibi çokça kişinin severek oynadığı oyunlar geliştiren SimBin Studios tarafından geliştirilen RACE 07 – The WTCC Game araba yarışı türünde oyun oynamayı sevenler ve simülasyon türü araba yarışı arayanlar için kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor.

Oyunda dikkati çeken en önemli özellik gerçekçilik. Oyunun ayarlar kısmı incelendiğinde bir çok ayrıntının tamamen sizin kontrolünüze bırakıldığını görüyorsunuz. Bu durum da oyun fiziğini oldukça etkiliyor ve sadece yarış esnasında değil yarış öncesinde de yarışa iyi bir şekilde hazırlanmanız gerekiyor. Bu denli çok ayar olduğundan dolayı yeni başlayanlar için sürüş yardımcısı da bulunuyor. Oyuna alıştıktan sonra bu yardımcıyı kapatmanız gerçekçiliği üst sınırlarda yaşamak için faydalı olacaktır.

Oyunun önemli özelliklerinden biri de yarışacak araba sayımızın bir hayli fazla olması. Pistin özelliklerine ve sizin nasıl bir yarış yapmak istediğinize göre seçebileceğiniz çok sayıda araba bulunuyor.

Race 07 – The WTCC Game iyi bir oyun fiziği ve gerçekçiliğe sahip olmasının yanı sıra grafik ve araba modellemesi olarak da oldukça başarılı bir oyun. Her ne kadar çevre düzenlemesine arabalar dikkat edilmemiş olsa da yarış başladıktan sonra yola ve rakiplerinize odaklandığınızdan dolayı bu çok önem arz etmiyor. Bunun yanında arabaların kokpit tasarımı, kaza modelleri ve efektleri gibi oyunu zengin ve kaliteli gösterecek detaylar da oldukça iyi düşünülmüş ve gerçeklenmiş. Oyunda kaliteli grafiklerin yanı sıra yerli yerine oturmuş ve oyuna uygun ses efektleri de bulunuyor. Araçların motor sesi oyunun gerçekçiliğini artırıyor ve gerçekten bir araba kullanma hissini tamamlıyor.

Çoklu kullanıcı ile oyun oynamanıza da izin veren Race 07 – The WTCC Game’de bu sayede oyun daha keyifli bir hal almış. Rakip araçlar için geliştirilmiş yapay zeka zaman zaman arabaların hatalı hareketler yapmasına sebebiyet verse de oyunun genelini olumsuz etkilemiyor.

Gerçekçi sürüşe imkan tanıyan, kalite grafik ve ses efektlerine sahip olan Race 07 – The WTCC Game, özellikle araba yarışı oyunu seven ve kaliteli bir yarış oyunu arayanlar için oldukça iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Artıları
  • Yeni araç sınıfları oyuna derinlik katmış
  • Yarışçıların yapay zekaları çok iyi
  • Hem otantik hem de etkileyici yarış deneyimi
  • 24 oyuncuya kadar destekleyen multiplayer modu
  • 2006 ve 2007 yılları WTCC sezonu oynanabiliyor
Eksileri
  • Grafikler bir tutam eski
  • Önceki yılın oyununa çok benziyor