FarmVille 2: Country Escape İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

FarmVille 2: Country Escape, birçok çiftlik ve strateji oyununu piyasaya sürmesi ile bilinen Zynga oyun şirketi tarafından geliştirilip piyasaya sürülen FarmVille oyununun devam oyundur. FarmVille 2 oyunu Windows 8 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynanabilir. Oyun şirketi ilk olarak 2009 yılında FarmVille oyununu ve daha sonrasında FarmVille 2 oyununu piyasaya sürdü. Bu iki oyunun dünya bazında 400 milyonu aşkın kişi tarafından oynandığı biliniyor.

FarmVille 2: Country Escape, insanların şehirden kaçmasını ve kırsal bir alanda tarım yaparak çiftliğinin gelişimini sağlamayı konu edinen bir oyundur. Özellikle oyun ticari hafızayı ve belirli tarımsal etkinliklere olan becerileri geliştirmektedir. Oyunda gerekli olan stratejiyi kullanarak ve yaptığınız hamleleri değerlendirerek hareket ederek kısa süreler içerisinde başarıyı yakalayabilirsiniz.

Oyun içerisinde başarılı olmanız zamanla seviyenizi yükseltmek ve farklı nesneleri tarlanıza ekip farklı hayvanları çiftliğinize ekleme fırsatı sunmaktadır. Bunların yanı sıra oyuncuların seviyeleri yükseldiğinde çiftliklerini dekore etmek için farklı dekorasyon araçları ve meyve ağaçlarının da kilidi açılmaktadır. Özellikle belirli ağaçların, meyvelerin, sebzelerin ve hayvanların kilidinin açılması oyuncunun çiftliğinin daha kısa süreler içerisinde gelişmesinde etkili olmaktadır. Çünkü oyuncular bu açılan meyve ve sebzelerin ekimini yaparak veya hayvanları çiftliklerine ekleyerek hem hasadı daha değerli olan ürünlerden gelir elde edebilmekte hem de hayvansal ürünleri satarak gelir elde edebilmektedir.

FarmVille’nin ilk oyununda grafikler yetersiz kalmıştı. Grafiklerin yetersiz kalması ise oyuncu topluluğunun zaman içinde yavaş yavaş kaybedilmesine yol açtı. Zynga firması oyuncu topluluğunu geri kazanabilmek için gerekli grafiksel düzenlemeleri 2. oyun ile oyuncularla buluşturmayı başarmış. Oyunda grafikler incelendiğinde daha güzel bir görünüm elde edildiği görülüyor. Bunun yanı sıra oyuna eklenen kış ve yaz grafikleri, farklı hayvan türleri ve ağaçlar oyunun daha gerçekçi olmasını sağlamış ve yeni oyuncu kitlesi çekmeyi başarabilmiş.

FarmVille2: Country Escape içerisinde belirli dönemlerde oyun etkinlikleri düzenlenmektedir. Düzenlenen bu etkinliklerden oyuncular belirli eşyaları ve oyun içerisinde kullanabilecekleri paraları kazanabilmekte. Bunun yanı sıra oyuncuların yaşadıkları yeri geliştirebilmesi için oyun içerisinde sürekli olarak görevleri bulunuyor. Oyunda başarı ile tamamlanan görevler oyunculara belirli hayvanlar, dekor eşyaları ve oyun içerisinde işlerine yarayacak olan birçok özelliği kazandırmakta. Bunların yanı sıra Farmville 2: Country Escape oyunu içerisinde oyuncu seviyeleri bulunuyor. Oyuncular belirli hasatlar ve hayvancılık faaliyetleri sonucunda, görevleri tamamlayarak bu oyuncu seviyelerini artırabilmekte ve yeni ürünlerin anahtarını açabilmektedir.

Kademeli bir şekilde ilerleyen bu oyun içerisinde uygulama içi satın alımlar sunulmaktadır. Genellikle satın alımların özel eşyaları ve oyun özelliklerini açmaya yarayacak olan oyun parası, özellikler, tarla gelişimini etkileyecek olan ürünlerin satıldığı görülmektedir.

FarmVille 2: Country Escape Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1 / 10
İşlemci : 2 GHz veya üzeri
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 500 MB
Ekran Kartı :
DirectX : 9
Artıları
  • Sadece tıklama değil karar verme de eklenmiş
  • Çok güzelleştirilmiş grafik ve animasyonlar
  • Basit ve anlaşılır görevler
Eksileri
  • Para harcamayanları çok kısıtlıyor
TAVSİYE İÇERİKLER