Sydney Olympics 2000 ikon

Sydney Olympics 2000 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Attention to Detail tarafından geliştirilen Sydney Olympics 2000, spor ve olimpiyat oyunlarından zevk alan oyunseverler için oldukça ideal bir oyun.

2000 yılında Sydney’de gerçekleştirilen olimpiyat oyunlarından esinlenilerek geliştirilen oyunda farklı şekillerde yarışabileceğimiz arcade, coaching, head to head ve olympic şeklinde 4 mod bulunuyor.

Arcade modunda bir ülke seçiyoruz ve amacımız kendimizi eğitmek ve eğlenceli yarışlar yapmak.

Coaching modu, tamamen öğrenmeye dayalı olarak geliştirilmiş bir mod. Belirli spor dallarını seçip o dallarda en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz.

Head to Head modu, başa baş ikili mücadele etmeye yönelik tasarlanmış. Seçtiğiniz kişilerle bire bir kıyasıya yarışabiliyorsunuz.

Olympics modu ise olimpiyatlarda esas olarak yarıştığımız bölüm. İlk olarak katılmak istediğimiz 3 kategoride bir elemeye tabi tutuluyoruz. Elemelerin ardından başarılı olduğumuz 3 kategoride olimpiyatlara gidiyor ve altın madalyayı almak için amansız bir mücadele veriyoruz.

Oyunda olimpiyatlara katılmış toplam 31 ülke bulunmakta. Bu 31 ülke koşu, bisiklet yarışı, yüzme, atıcılık, uzun atlama, yüksek atlama, gülle atma, cirit atma, engelli koşu, kayak, halter, platformdan dalma gibi 12 yarış kategorisi bulunuyor.

Oyunda bulunan tüm kategoriler genel olarak iyi ve kolay bir oynanabilirliğe sahip. Genel itibariyle de amaca hizmet edecek şekilde ve iyi olarak tasarlanmışlar. Fakat futbol ve basketbol gibi çok sayıda insan tarafından sevilen türler de olsa oyun daha geniş bir kesime hitap edebilirmiş.

Bir spor ve olimpiyat oyunu için oldukça iyi grafiklere sahip olan Sydney Olympics 2000’de, güneşte beliren gölge efektleri de oyunun gerçekçiliğini artırmış ve çok şık durmuş. Çok gerçekçi seslere sahip olan oyun, bu sayede daha iyi bir atmosfere de sahip olmuş.

Gerek grafikleri, gerek oynanabilirliği gerekse de oyun atmosferi ile oyunseverlere iyi bir alternatif olan Sydney Olympics 2000, oyunseverlere spor türünde güzel bir deneyim sunuyor.