Test Drive Off Road ikon

Test Drive Off Road 1 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Elite Systems tarafından geliştirilen Test Drive Off Road 1, aynı zamanda bir off-road serisinin ilk oyunu olma özelliğini de sahip. Off-road oyunları genellikle oldukça eğlenceli olmakla birlikte, Need for Speed gibi yarış oyunlarının barındırdığı heyecan yoğunluğu ise bulunmamakta. Oyunda iyi bir yarış türünde bulunması gereken tüm özellikler ise oyuna gayet iyi şekilde yerleştirilmiş.

Oyunda temel olarak Jeep Wrangler, Hummer, Land Rover Defender 90 ve Chevy K1500 Z71 gibi son derece iyi 4×4 araçlar bulunuyor. Ayrıca monster, kumsal arabası gibi bonus tipleri de içinde bulunduran 6 adet daha araç bulunuyor. Oyunda araçtaki ayrıntılara da son derecede dikkat edilmiş ve araçların sürüşlerinde bulunan farklılıklar da kullanıcının dikkatine sunulmuş durumda. Oyunda araçların kontrolü oldukça rahat olabilecek şekilde gerçeklenmiş. Dolayısıyla oyuna biraz alıştıktan sonra oyunu birinci bitirmekte zorlanmıyorsunuz.

12 farklı yol tipinin olduğu oyunda kumlu, karlı ve kirli olmak üzere 3 farklı hava tipi de söz konusu. Pistlerde tepelerden çukurlara, kayalardan fırlatma çubuklarına kadar çok çeşitli kısımlar bulunuyor. Pistte ilerledikçe zorluk seviyesi de artıyor. Yer yer aracınızı iki tekeri üstünde bulabileceğiniz gibi yer yer de kontrolünüzü kaybediyorsunuz. Aynı zamanda araç zarar gördüğünde de kontrolünüzü kaybetmeniz kolaylaşıyor. Bu yüzden dikkatli olmak büyük önem arz ediyor.

Test Drive Off Road 1 güçlü grafikleriyle karşımıza çıkıyor. Tüm araçlar gerçekteki modellerine son derece uygun olarak gerçeklenmiş ve ayrıntılara mümkün mertebe özen gösterilmiş. Bu durum oyunun gerçekçiliğinin artmasını sağlamış. Oyunun sesleri de ortalama üstü kaliteye sahip ve grafiklerle iyi bir bütün oluşturmuş durumda.

Son derece iyi bir oynanabilirliği olan oyun, yarış oyunu seven oyunseverler için oldukça güzel bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.