Vindictus İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Vindictus aksiyon dolu ve muhteşem büyüklükte boss karakterlere sahip bir fantezi MMORPG oyunudur. Oyun önceleri Asya kıtasında Mabinogi Heroes olarak yayınlandı ve çok popüler hale geldikten sonra Avrupa’da ve Amerika’da Vindictus adı ile Nexon tarafından yayınlanmaya başladı.

Birbirinden farklı özelliklere sahip 9 farklı karakterden birini seçerek canavar orduları ile savaşmaya başlayabilirsiniz. Oyunda hikaye kısmı minimum tutulmuş ve bol aksiyonla donatılmış hack and slash tarzı bir oynanış söz konusu. Valve’nin Source motorunu kullanan Vindictus oyununun grafikleri ve akıcılığı benzer oyunlara oranla çok daha iyi. Oyunda temel amaç küçük gruplar halinde devasa boss karakterlere saldırıp onları yenmek. Bu açıdan bakıldığında Monster Hunter oyunu ile büyük benzerlikler taşıdığını görebilirsiniz. Oyunda Kelt Mitolojisi temel alındığından müthiş karakter animasyonları ve muhteşem çevreler görmeniz mümkün. Bu doğal çevrelerdeki doğal tuzaklardan ve tehlikelerden de kaçınmanız gerekiyor.

Oyundaki karakter kontrolleri de Dark Souls tarzında. Oyunun benzer RPG oyunlarından farklılaşmasını sağlayan ise defansif sistemi. Hem defans hem de saldırılarda ise zamanlama çok önemli. Yani oyunda başarılı olabilmek istiyorsanız zamanlama kabiliyetiniz yüksek olmalı. Tabi bu birazcık da refleks gerektiriyor. Her karakterin farklı bir silahı ve farklı oynayış biçimi olduğundan kendinize uygun karakteri seçmeniz de oyun açısından kritik. Size uygun karakteri bulabilmek için her karakterin videolarını Youtube’dan izleyebilirsiniz. Oyunu isterseniz arkadaşlarınızla grup halinde savaşarak ya da tamamı ile yalnız bir şekilde oynamanız mümkün.

Vindictus Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / Vista / 7 / 8
İşlemci : Intel Core 2 Duo E4600 2.4 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000+
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 10 GB
Ekran Kartı : GeForce 7800 GTX / Radeon X800 XT
DirectX : 9
Artıları
  • Yetenek gerektiren gerçek zamanlı dövüş sistemi
  • Çeşitlendirilmiş karakter seçenekleri
  • Karakter dizaynları ve yetenek animasyonları çok başarılı
Eksileri
  • Bölümler bir kaç kere tekrar edebiliyor
  • Pek dengeli olmayan PvP sistemi