Car Eats Car 2 Deluxe İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Car Eats Car 2 Deluxe, flash oyun sitelerinde sevilerek oynanan Car Eats Car serisinin 2. oyunudur. Oyunu flash oyun sitelerinde oynayabilmeniz için internet bağlantısı gerekiyor ama bu sayfadaki kurulum dosyasını indirip kurarak oyunu internet bağlantısı olmayan bilgisayarlarda da oynayabilirsiniz. Üstelik boyutu çok küçük ve çok fazla sistem gereksinimi de istemiyor. Buna rağmen hem zevkli hem de oynanışı uzun bir oyun.

Oyunda yine küçük kırmızı arabanızla başlayıp parkurları geçerken bir yandan da elmasları toplayıp gereken yükseltmeleri yapmaya çalışıyorsunuz. Yolda karşınıza engeller çıkıyor ve bu engellerden sıyrılmak için aracınızın dengesini yön tuşları ile siz sağlıyorsunuz. Bir yandan peşinizden takip eden sinirli canavar arabalardan kaçmak için hızlı olmaya çalışırken bir yandan da engellerden sıyrılacak kadar usta bir şoför olmalısınız. Neyse ki yolda bulunan güçlendiricileri toplayarak işiniz biraz da olsa kolaylaşıyor.

Bu zevkli flash oyunda oynayabileceğiniz 20 farklı bölüm bulunuyor. Tahmin edebileceğiniz gibi her yeni bölüm bir öncekinden daha zor oluyor. Bu yüzden bölümü geçtiğinizde mutlaka shop’a uğrayıp aracınızı daha güçlü hale getiren geliştirmeleri satın almalısınız. Oyunda bulunan bölümleri bitirdiğinizde 10 adet bonus bölüm de sizleri bekliyor olacak.

Car Eats Car 2 Deluxe Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP/Vista/7/8
İşlemci : 500 Mhz
Ram : 128 MB
Harddisk Alanı : 20 MB
Ekran Kartı :
DirectX :
Artıları
  • Tamamen ücretsiz
  • Küçük yaştaki çocuklar için ideal
  • Çok sayıda bölüm
  • Eğlenceli geliştiriciler
Eksileri
  • Basit oynanış
  • Tekrar eden oynanış