Terrawars New York Invasion ikon

TerraWars New York Invasion İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • FPS
  • TerraWars New York Invasion İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Ladyluck Digital Media tarafından geliştirilen ve yayınlanan TerraWars New York Invasion, oyunu kahramanın gözünden oynadığımız FPS türünde bir oyun.

Bir çok filme ve oyuna konu olan uzay istilasını konu alan oyunda, uzaylı istilasına uğrayan New York’u uzaylılardan kurtarmak için mücadele veriyoruz. Oyunun başlangıcında uzaylılar tarafından ele geçirilmiş bir binaya helikopter ile girerek başladığımız mücadelede ekip arkadaşlarımız gözlerinden lazer ışını saçılan enteresan bir yaratık tarafından yok ediliyor. Tek başımıza mücadeleye devam ettiğimiz oyunda bölümler ilerledikçe kaybettiğimiz ekibin yerine yeni askerler ekleniyor ve zaman zaman da ekip olarak mücadele ediyoruz.

Oyunda ortama göre müzik olmaması oyunun daha zevkli bir hal almasını engellemiş olsa da direk aksiyon içine girmemiz bu durumun bir nebze önüne geçiyor. Çeşitli silahların bulunduğu oyunda en büyük amacımız karşımıza çıkan ilginç tipteki uzaylı yaratıkları yok etmek. Oyunun bir hikaye arka planının olmaması ise oyunla alakalı bir dezavantaj olarak karşımıza çıkıyor. Direk olarak aksiyona girmeden önce bir konu işlense daha iyi bir oynanabilirlik elde edilebilirmiş.

Ortalama grafiklere sahip olan TerraWars New York Invasion, NOLF ve Contract J.A.C.K.’de kullanılan oyun motorunu kullanıyor. Kullanılan oyun motoru eski olduğundan dolayı da çok iyi grafiklere sahip olmak mümkün olmuyor. Zaman zaman görsel olarak oluşan takılmalar grafiksel olumsuzluk olarak karşımıza çıkıyor. Bir çok oyundan aşina olduğumuz çeşitli silahların bulunduğu oyunda yapay zeka ise ortalama üstü denebilecek bir seviyede. Silah kullanırken ekranın ortasında beliren crosshair daha düzgün tasarlansa çok daha iyi bir izlenim ve vuruş kabiliyeti söz konusu olabilirdi.

Çoklu oyuncu moduna destek vermesiyle arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz TerraWars New York Invasion, düşük sistem gereksinimine ihtiyaç duymasından dolayı aksiyon seven oyunseverler için farklı bir alternatif sunuyor.

Artıları
  • Pek artısı yok gibi
Eksileri
  • Özenilmemiş ve ilgi çekici olmayan çevre ve bölüm dizaynı
  • Çirkin görseller ve kötü animasyonlar
  • Zayıf ses efektleri ve kötü seslendirmeler
  • Zayıf silahlar, dengesiz hikaye