The Mark ikon

The Mark İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

T7 Games tarafından geliştirilen ve JoWood Productions tarafından yayınlanan The Mark, oyunu kontrol ettiğimiz karakterimizin gözünden oynadığımız ve bolca aksiyon içeren bir FPS oyunu.

Yoğun bir aksiyon içeren oyunda uluslararası boyutta bir terör tehdidi, nükleer silah tehdidi, çok zengin bir dolar milyoneri olan bir Rus ve bunlara karşı çalışan iki adet ajan bulunmakta. Son derece güçlü iki karakter olan bu ajanları yönettiğimiz oyunda her bir ajan da bir orduyla mücadele edebilecek kuvvette tasarlanmış. İsimleri Austin Hawke ve Steve Fletcher olan ajanlarımızın ikisinin de kendine ait bazı özellikleri var. Örneğin Flatcher zamanı yavaşlatma özelliğine sahipken, Hawke duvar arkasındaki düşmanları görme gibi önemli bir yeteneğe sahip. Bu tarz karaktere özel özelliklerin dışında genel olarak benzer özelliklere sahip olan Hawke ve Fletcher, sahip oldukları özel yetenekleri kullandıkça ekranda altta bulunan bardan izleneceği şekilde yetenekleri azalıyor. Azalan yetenekler düşman vurdukça ise artıyor. Dolayısıyla yetenekleri en doğru şekilde kullanıp çok sayıda düşmanı vurmak için amansız bir mücadele veriyoruz.
Hawke ve Fletcher’dan sadece birini seçebildiğimiz The Mark’ta diğer ajanı yapay zeka yönlendiriyor. Oyun esnasında ajanlar arasında geçiş yapmak ise mümkün değil. Yani ilk seçtiğimiz ajanla ilgili bölümü bitirmemiz gerekiyor. Seçmediğiniz ajanla beraber hareket etmeniz gerektiğinden dolayı oyunun yapay zekasına da alışmanız gerekiyor. Bu alışma sürecinde bazı sıkıntılar yaşamanız da muhtemel.

Oyunun grafik ve sesleri için yeterli demek oldukça zor. Grafikler başta iyi gibi görünse de oyunda ilerledikçe karşılaşılan detaylar yeterli olmadıklarını ortaya koyuyor. Daha yüksek bir gerçekçilik ve daha kaliteli bir oyun deneyimi için grafikler ve sesler daha iyi seviyede olabilirmiş.

Çoklu kullanıcıya destek veren The Mark’ta Cooperative, Massive Cooperative, Map Control ve Team Deathmatch olmak üzere toplamda 4 farklı mod bulunuyor. Editör de bulunan oyunda, bu özelliğin gayet iyi düşünüldüğünü de söylemek lazım.

Zamanı yavaşlatma efekti, vurulduğunuzda yada aydınlık bir yere girdiğimizde ekranda beliren hafif bulanıklık gibi güzel ve ince düşünülmüş özellikleri de bulunan The Mark oyunseverler için farklı bir oyun deneyimi sunuyor.

Artıları
  • Gösterişli grafikler
Eksileri
  • Özensiz diyaloglar ve hikaye
  • Fiziki bozulmalara sebep olan grafikler
  • Sinir eden ve tekrar edici oynanış