FlatOut ikon

FlatOut İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bugbear Entertainment tarafından geliştirilen ve Empire Interactive tarafından yayınlanan FlatOut araba yarışı türünde bir oyun.

FlatOut, oyuncuya son derece özgürlük sunarak yarışmasını sağlamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Rakiplerin üstüne araba sürme, etrafta bulunan nesnelere çarpma gibi çeşitli agresif hareketleri yapmanızla nitro kazandığınız oyun oyuncuya çok zevkli zamanlar sunuyor. 45 adet yarış ve hurda 16 aracın bulunduğu oyunda, ilerledikçe para kazanıp yeni arabalar almak mümkün oluyor.

Son derece kaliteli grafiklere sahip olan FlatOut, akıcı yapısı ve oyuncunun hoşuna gidecek görsel deneyimler ile grafik alanında son dereceli başarılı. Oyunda çevrenizde bulunan her şey ile çarpmak, yıkmak, kırmak gibi çeşitli aktivitelere girebiliyorsunuz. Hasar modellemelerinin de çok başarılı olduğu oyunda başka bir araca ya da nesneye çarptığınızda aracınızda meydana gelecek hasarı çok net hissedebiliyorsunuz. Ufak çarpışmalarda camların kırıldığı yarışta, ilk virajdan sonra bir çok arabanın yarışa camsız devam ettiğine şahit oluyorsunuz. Bununla birlikte kazanın şiddetine göre arabanın kaporta ve motorunda hasar meydana gelmesi mümkün olabildiği gibi sürücünün araçtan fırlaması gibi çeşitli durumlar da mümkün olabiliyor. Son derece kaliteli bir fizik motorunun olduğu oyunda, arabayı sürttüğünüzde kaportadaki göçme ve ezilmeyi çok net bir şekilde görmek mümkün. Müziklerin rock tarzında olduğu oyunda gaza gelmeniz müzikler ile son derece iyi şekilde desteklenmiş durumda.

Yarışları kazanarak hem yeni pistleri açarken hem de para kazandığımız oyunda, yeni bir araç alabileceğimiz gibi var olan aracımıza yatırım yaparak geliştirme imkanına da sahibiz. Oyunda gerçekçilik de son derece iyi durumda. Motor, tekerlek, fren gibi değiştirdiğiniz çeşitli parçalar sürüş deneyiminizi oldukça etkiliyor. Klasik araba yarışlarının aksine sürücüyü en yukarı fırlatma, bowling toplarını devirme gibi çeşitli yarışlar da mevcut. Bu da Flatout’u diğer araba yarışlarından ayıran bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Sahip olduğu grafikler, müzikler, ilginç yarışlar gibi çeşitli özellikler ile son derece başarılı bir araba yarışı oyunu olan FlatOut, oyunseverler için son derece keyifli ve güzel zaman geçirebilecekleri kaliteli bir araba yarışı oyunu.

FlatOut Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 98/ME/2000/XP
İşlemci : Pentium 4 veya Athlon XP eşdeğeri
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 1.1 GB
Ekran Kartı : 64 MB grafik kartı (NVIDIA GeForce 2/Radeon 7000 veya üzeri)
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Araçların ve pistlerin parçalanması ve patlaması çok klas hazırlanmış
  • Online oynamak çok zevkli
  • PC'de oyun deneyimini artıran başarılı grafik motoru
  • Çok eğlenceli mini oyunlar
Eksileri
  • Rakip yapay zeka aşırı agresif
  • Vasatı geçemeyen sesler