Robocop İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Robocop oyunu sinema filminden uyarlanmış ve robot bir polisi yönettiğiniz FPS oyunudur. Oyun Titus Interactive SA firması tarafından 2003 yılında oyun severlere sunulmuştur.

Robocop filmlerini izlemiş olanların da bilebileceği gibi yarı insan yarı robot. Zaten ismi de Robot ve Cop ( Polis ) isimlerinin birleşiminden oluşuyor. Oyunda Robocop’un görevi sokaklarda yeni ürettikleri sentetik uyuşturucuları satan belalı OCP örgütünü sokaklardan temizlemek ve örgütü çökertmek. Oyunda bu gangster çetesi ile savaşırken ipuçları toplamalı ve araştırmalar yapmalısınız. Her adım sizi örgütte bir üst sıradaki kişiye doğru götürecek. Oyunda kullanabileceğiniz 6 farklı silah bulunuyor. Ayrıca masum insanları korumak için kullanabileceğiniz güçlendiriciler de oyunda sizin yardımcınız olacak. Görev ekranında size verilen görev listesini yerine getirmeye çalışıyorsunuz. Bu görevler sivilleri bölgeden tahliye etmek, gangsterleri tutuklamak, kargo kamyonundaki bir yükü kontrol etmek gibi farklı görevler olabiliyor.

Oyunda Robocop’ın gözünden baktığınız için hareket eden cisimler kırmızı bir kutu içinde işaretleniyor. Bu da kişileri ve düşmanları tanıma konusunda size kolaylık sağlıyor. Ayrıca bir polis olduğunuz için silah kullanmadan da bazı polis komutlarını kullanabiliyorsunuz. Oyundaki mekanlar filmin geçtiği yerlere benziyor ama oyundaki tüm mekanlar neredeyse birbirinin aynısı görsellerden oluşuyor. Karanlık ve iç karartıcı mekanlar, sokaklar ve atmosfer uzun oynayışlarda biraz sıkıcı olabiliyor.

Oyun 2003 yılında çıkmasına rağmen grafikleri şu günlerde bile sizi sıkmadan oynanabilecek özellikte. Başarılı seslendirme sistemi de oyunun oynanabilirlik değerini artırıyor. Özellikle Robocop filmlerini seviyorsanız ve izlerken Robocop’ı yönetmeyi düşündüyseniz bu oyun size o fırsatı tanıyor.

Robocop Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 95, 98, ME, 2000, XP
İşlemci : Intel Pentium II - 450 MHz
Ram : 64 MB
Harddisk Alanı : 350 MB
Ekran Kartı : DirectX 8.1 uyumlu
DirectX : 8.1
Artıları
  • Robocop olarak oynayabilme
  • Çok çeşitli polis görevleri
  • İyi oyun hikayesi
Eksileri
  • İç karartan oyun atmosferi
  • Çok fazla tekrarlayan oynanış
  • Aksiyon dozu yeterli değil