Realm Royale ikon

Realm Royale İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Realm Royale oyunu Hi-Rez tarafından geliştirilen ve 2018 yılında yayınlanan son zamanların popüler online oyun türü Battle Royale tarzında olan bir MMO oyunudur. Hi-Rez’in bir önceki popüler online oyunu Paladins oyunundan esinlenerek geliştirilen Realm Royale, hayatta kalma oyunlarına diğer oyunlarda olmayan MOBA tarzı kahramanlar, binek hayvanlar, ustalık sistemi ve büyüler gibi yenilikler getiriyor.

Oyun tür olarak PUBG ve Fortnite tarzında bir oyun olsa da savaş kısmı ve oynanış Fortnite oyununa daha çok benziyor. Oyunun parlak görselleri başarılı bir şekilde komedi unsurları ve farklı bölgelerden oluşan keşfedilecek büyük bir fantezi dünyası ile birleştirilmiş. Oyundaki dünyada çöle benzer yapısı ve kavrulmuş kumları ile Goblin Gulch, rengarenk ve yanar döner Fungal Forest, verimli ormanlara sahip Jaguar’s Claws ve buz tutmuş ortamı ile Everfrost gibi farklı bölgeler yer alıyor. Bölgelerin ve oyun dünyasının büyüklüğü sizi korkutmasın çünkü oyunda binek hayvanı sistemi bulunuyor. Oyunda bina içleri hariç nerede olursanız olun Z tuşuna basarak hemen at üstüne çıkıp öyle yola devam edebilirsiniz.

Bu tip hayatta kalma oyunlarında artık klasik hale gelmiş havadan bölgeye indirilme ve çevreyi keşfederek silahlar ve ekipmanlar bulup sona kalan kişi olmaya çalışma mantığı Realm Royale oyununun da çekirdeğini oluşturuyor. Hava gemisinden gönderildiğiniz bölgede ayrıca ölümcül bir sis her an daralan bir çember gibi bölgeyi çevreliyor. Oyunda materyal toplama, yağmalama ve diğer rakipleri öldürme ana oyun dinamikleri. Öldüğünüzde ise bir tavuğa dönüşüyorsunuz ve belli bir süre düşman saldırılarından kaçabilirseniz az bir canla da olsa yeniden diriliyorsunuz. Diğer oyunlarda da görmeye alıştığımız havadan gelen ekipman ve silahlar bu oyunda da var ve haritada nereye düştüğünü görebiliyorsunuz.

Realm Royale oyununda diğer hiçbir Battle Royale oyununda görmediğimiz sınıf sistemi bulunuyor. Her maçtan önce 5 farklı sınıftan birisini seçerek başlıyorsunuz. Her sınıfın farklı bir özelliği bulunuyor; Assassins ( Suikastçi ) tepelere saklanıp gizlice ateş edebilir, Warriors ( Savaşçı ) koruyucu kalkan iksiri taşıyor, Hunter ( Avcı ) sabit ve sağlam nişan alarak ok kullanır, Engineers ( Mühendis ) kule ve kalkan yerleştirebilir, Mages ( Sihirbaz ) ateş fırlatabilir ve göklerde süzülebilir.

Oyunda pompalı, keskin nişancı tüfeği gibi klasik silahlar bulunduğu gibi arbalet ve kılıç gibi daha ilkel silahlar da yer alıyor. Ayrıca oyun dünyasının çeşitli yerlerinde kendi efsanevi güçlü silahlarınızı yaratabileceğiniz demir ocakları da var. Ama buralarda demir dövüp silah oluştururken dikkatli olmalısınız çünkü bu işlemi yaparken savunmasız halde oluyorsunuz. Oyunda bulunan kafa, ayak, vücut ve eller için zırh sistemi burada çok işinize yarayabilir.

Oyunu arkadaşlarınızla 4 kişiye kadar takımlar halinde oynayabiliyorsunuz. Takımlar halinde oynadığınız zaman strateji unsurları daha çok işe çıkıyor ve sınıfların takım için önemi de meydana çıkıyor. Çünkü bir mühendis takımı korumak için kalkan ve kule yerleştirirken suikastçi takımın korumasında bir yere gizlenerek düşmanlarını avlayabilir.

Realm Royale Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 ( 64-bit )
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i5-2320 CPU @ 3.00 GHz (4 CPUs), ~3.0GHz
Ram : 6 GB
Harddisk Alanı : 5 GB
Ekran Kartı : NVIDIA GeForce GTX 555
DirectX : 11
Artıları
  • Orman, çöl ve karlı araziler gibi çeşitlendirilmiş oyun alanı
  • Hayatta kalma oyunlarında bir yenilik olan sınıf sistemi
  • İstenilen yerde ata binerek hızlı gidebilme
  • Belli yerlerde bulunan craft yerleri
  • Dengeli ve güzel silahlar
Eksileri
  • Yağmalama sadece sandıktan yapılabiliyor
  • Shop kısmında yeterli obje yok