Uefa Euro 2008 ikon

UEFA Euro 2008 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Electronic Arts Canada tarafından geliştirilen ve Electronic Arts Games tarafından yayınlanan Uefa Euro 2008 oyunseverler tarafından oldukça sevilen bir futbol oyunu.

Güncellenen veritabanı ve menüleri ile dikkat çeken oyun ‘Be a Pro’ adındaki yeni moda ile de oyunseverlerin karşısına çıkıyor. Oyunun en iyi yanlarından biri olan Be A Pro modunda takımdan istediğimiz bir oyuncuyu seçerek takım içinde bir futbolcu olup bireysel performans sergileme imkanlarına sahip oluyoruz. Oyunda hazır bir oyuncunun yerine geçebildiğimiz gibi; oyuncuyu sıfırdan tamamen kendimiz de oluşturabiliyoruz. Daha sonra oluşturduğumuz kısıtlı becerideki oyuncuyla maçlara çıkıyoruz. Zaman geçtikçe ve futbolun gereklerini yaptıkça hem yeteneklerimiz artıyor hem de takım içinde önemli bir yer ediniyoruz. Bu modda kilit paslar atmak, gol atmak, boş alanlara koşmak gibi futbolun önemli gereklerini yerine getirmemiz gerekiyor. Bu modun en zevkli olacak ve keyif alacağınız yeri ise 10 numara yani ofansif orta saha olarak bu modda yer almak olacaktır.

Oyunda Be A Pro dışında Quick Match Ve Tournament modları da bulunuyor. Quick Match modunda hem kendi hem de rakip takımı seçip karşılıklı bir maç yaparken Tournament modunda seçtiğiniz takım ile turnuvaya katılıyor ve şampiyon olmak için kıyasıya mücadele ediyorsunuz.Ortalama grafiklere sahip olan UEFA Euro 2008,EA Games’in oyunu olduğundan dolayı beklentiler çok daha üst seviyede oluyor. Grafiklere biraz daha dikkat edilse ve emek harcansa oyun için çok daha olumlu şeyler söylemek mümkün olabilirdi. Bu noktada stadyuma, maçın oynandığı yeşil çimlere ve maçı izlemeye gelen seyircilere dikkat edildiğinde oyunun beklenen düzeyde olmadığı görülüyor. UEFA Euro 2008 ‘in grafik olarak hakkının verilmesi gereken yer ise oyuncuların görünüşü. Oyuncular oldukça iyi görünüme sahipler. Bununla beraber teknik direktörlerin de oyuna grafiksel olarak dahil edilmiş olması son derece güzel olmuş.

Fena olmayan atmosfere ve seslere sahip oyunda maçı son derece heyecanlı şekilde anlatan bir spiker ve bir yorumcu bulunuyor. Türevi oyunlara göre UEFA Euro 2008 gayet iyi oyun kontrollerine sahip. Oyunda son derece çeşitli faul ve gol sevinç şeklinin bulunması da oyuna ayrı bir zenginlik katmış. Oyunu ileri yıllarda çıkan futbol oyunlarının kontrolleriyle karşılaştırıldığında ise Euro 2008’e haksızlık olacaktır.

EEFA Euro 2008 sahip olduğu özellikleri ile futboldan keyif alan ve EA Games’in oyunlarını seven oyunseverler için oldukça kaliteli ve güzel bir oyun deneyimi sunuyor.

UEFA Euro 2008 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 2000/XP/Vista
İşlemci : 1.3 GHz
Ram : 256 MB
Harddisk Alanı : 3.92 GB
Ekran Kartı : 64 MB NVIDIA GeForce3, ATI Radeon 8500, Intel 915 veya üzeri
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Muhteşem futbol oynanışı
  • Gerçekçi ve zorlayıcı yapay zeka
  • Taraftar sesleri çok iyi
Eksileri
  • Fifa 08 ile neredeyse aynı oyun motoru
  • Kulüp takımları yer almıyor