My Talking Angela ikon

My Talking Angela İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

My Talking Angela, Outfit7 Limited tarafından geliştirilen akıllı telefonların efsane konuşan kedi oyunu Talking Tom‘un dişi versiyonudur. Cep telefonlarında oynamaya doyamadığınız bu oyunu artık Windows 8.1 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlarda da oynayabileceksiniz. Bu çocuk oyunu özellikle küçük yaştaki kız çocuklarına çok hitap ediyor ve favori oyunları arasında yer alıyor.

Angela’yı küçük ve sevimli bir yavru kedi iken sahiplenip onun bakımının ve büyümesinin sorumluluğunu alıyorsunuz. Angela’nın büyüyüp bir süper star haline gelmesi için onun her şeyi ile siz ilgileneceksiniz. Konuşan Kedi Angela oyununda daha önce muhtemelen oynamış olduğunuz Pou oyunlarındaki gibi kedinizi besleyecek, dişlerini fırçalayacak, temizleyecek, ona duş aldıracak ve yatağına yatıracaksınız. İsterseniz kedinize sebze yedirin, isterseniz onu ödüllendirmek için abur cubur veya kurabiye.

Oyunda Angela’nın temel bakım ve ihtiyaçlarının yanı sıra onun için elbiseler tasarlayabilir, ona lezzetli yemekler hazırlayabilir, giyeceği elbiselere karar verebilir, alışveriş yapabilir ( elbise, peruk, aksesuar gibi ), ona şarkı söyleyebilir, makyaj yapabilir ve evini kişiselleştirebilirsiniz. Bunları yaparken zamanın nasıl aktığını anlamayacaksınız bile. Eğlenceyi artırmak ve Angela’yı daha da çok eğlendirmek için mini oyunlar oynayıp seviye atlatmaya çalışabilirsiniz. Özel çıkarmalar içeren koleksiyonları tamamlamak da Angela’nın en çok hoşuna gidecek şeylerden.

Oyunu internet bağlantısı olmadan oynayabileceğiniz gibi dilerseniz sosyal ağlara bağlanarak arkadaşlarınızı bulabilir ve onlarla da etkileşime geçebilirsiniz. My Talking Angela oyunu genel olarak grafik ve oynanış açısından My Talking Tom oyununun daha geliştirilmiş bir versiyonu gibi duruyor.

Artıları
  • Çocuk dostu
  • Eğitici yönleri var
  • Çok çeşitli oynanış ve mini oyunlar
Eksileri
  • İnternete bağlıyken çok reklam çıkıyor