Farm Life ikon

Farm Life İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Farm Life, ücretsiz olarak Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynayabileceğiniz eğlenceli bir çiftlik oyunudur. Oyun sevimli görselleri ve renkli karakterleri ile can sıkıntısını geçirmek için kendi sanal tarlasını oluşturmak ve kendi ürünlerinin hasadını yapmak isteyenler için başarılı bir alternatif.

Oyunda tarlanıza ürünler ekip bunları toplama zamanı geldiğinde toplayıp hava balonu veya gemi ile göndererek bunlardan kazandığınız paralarla çiftliğinizi geliştirme prensibine dayanıyor. Tabi tarlalarda yetiştireceğiniz ürünlerin yanı sıra yetiştireceğiniz hayvanlardan da para kazanmanız mümkün. Oyunda dünyanın dört bir yanından oyuncuları arkadaş olarak ekleyebilir, bu arkadaşlarınızla çeşitli objeleri değiş tokuş yapabilirsiniz. Çiftliğinizi dekore edebilme fikri oyunun çiftlik oyunları açısından getirdiği yeniliklerden birisi.

Oyundaki amacınız skor tabelalarında daha yukarıya tırmanmak için puanlar toplamak. Oyun içi sohbet sistemi sayesinde diğer oyuncularla sohbet edebilmeniz de mümkün. Oyuna Facebook hesabınızı bağlayarak oyunu farklı cihazlardan kaldığınız yerden devam ederek oynayabiliyorsunuz. Ayrıca Facebook’ta oyunu oynayan arkadaşlarınızı da buradan kolaylıkla ekleyebilirsiniz.

Oyunun görselleri eğlenceli, vakit geçirmenizi de sağlayan bir oyun ama bu türden diğer çiftlik oyunları kadar kapsamlı olmaması ve genel hatları ile çok basit olması uzman oyunculardan daha çok öylesine oyun oynayan ve yaşı nispeten daha küçük oyunculara hitap ediyor gibi. Yine de ücretsiz olması ve fazla sistem gereksinimi istememesi sayesinde bir şans tanımak isterseniz size eğlenceli zaman geçirmeyi vaat eden bir oyun.

Artıları
  • Sevimli görseller
  • Düşük dosya boyutu
  • Ücretsiz ve düşük sistem gereksinimleri
Eksileri
  • Çok kolay
  • Çeşitlilik az