Dead Rivals - Zombie MMO ikon

Dead Rivals – Zombie MMO İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dead Rivals – Zombie MMO adından da anlaşılacağı gibi zombileri konu alan Windows 10 işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynayabileceğiniz ARPG yani aksiyon rol yapma oyunudur. Oyunu bu tip mobil ve bilgisayarda oynanabilen multi platform oyunların tecrübeli firması Gameloft geliştirip bizlere ulaştırıyor.

Oyun açık dünyada oynayacağınız ve zombiler tarafından istila edilmiş bir dünyada geçiyor. Oynayacağınız kahramanın görünüşünü tamamen özelleştirebiliyorsunuz. PvP olarak oynayabileceğiniz gibi oyunda size verilen görevleri yerine getirerek de ilerleyebilirsiniz. Oyunda tüm oyuncular hep birlikte zombilere karşı hayatta kalmaya çalışırken bir yandan da bu zombileri meydana getiren virüsü bularak etkisiz hale getirmeye uğraşıyor. Bu açıdan bakacak olursak oyunun senaryosu neredeyse her zombi filminde klasik haline gelmiş alıştığımız zombi filmi senaryosu.

Kendi kahramanınızı özelleştirebildiğiniz gibi sınıfını seçip, kendi cephaneliğinizi de oluşturuyorsunuz. Seçebileceğiniz 3 ayrı sınıf bulunuyor ve her sınıfın kendine göre farklı yetenekleri var. Cephaneliğiniz için kullanacağınız silahları icat edebilir veya geliştirebilirsiniz. Karakteriniz için sığınak oluşturup karakterinizin yeteneklerini de geliştirebilirsiniz. Yetenek ağaçlarında farklı yönlerdeki becerilerini geliştirerek uzmanlaşmanız mümkün. Bu beceriler savaşacağınız zombi türlerine göre etkili olacağı için bunları seçerken oldukça stratejik davranmalısınız.

Oyundaki görev sistemi klasik MMORPG oyunlarda alıştığımız türden. Oyundaki ana virüs ve zombi hikayesine paralel olarak oyun size çeşitli görevler veriyor ve bu görevleri yerine getirdiğinizde çeşitli ödüller kazanıyorsunuz. Ana hikaye görevlerinin yanı sıra oyunda yan görevler de bulunuyor, dilerseniz ödül kazanmak için bu görevleri de yapabilirsiniz. Bu görevlerden bazıları zombilerin istila ettiği bölgelerden kaçma, yardım konvoylarını koruma veya zombi saldırılarını savuşturma gibi görevler olabiliyor.

Artıları
  • Başarılı ve renkli grafikler
  • Açık dünya olması ve büyük haritalar
  • Silah sistemi ve silahlar çok iyi
Eksileri
  • Bilgisayarda da telefonda olduğu gibi otomatik nişan alıyor
  • Bir süre sonra kendini tekrar etmeye başlıyor