Slime Rancher ikon

Slime Rancher İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Slime Rancher oyunu Monomi Park firması tarafından 2017 yılında geliştirilen belki de oynayabileceğiniz en farklı çiftlik simülasyon oyunudur. Çünkü bu oyunda büyükbaş hayvan, tavuk, koyun ve keçi yerine çiftliğinizde uzaylı sümüksü hayvanlar yer alıyor. Oyunun türünün sadece simülasyon olmadığını FPS unsurları içeren bir aksiyon maceraya daha çok baktığını da hatırlatalım.

Oyunda yöneteceğiniz baş karakter Beatrix LeBau dünyadan binlerce ışık yılı uzaklıkta Far, Far Range adında bir gezegen keşfeder ve bu gezegende bulunan sevimli sümüksü yaratıkları çok sever. Burada bu hayvanları yetiştireceği bir çiftlik kurup bir servet kazanmaya karar verir ve maceramız burada başlar. Çiftliğinizde bu hayvanların yanı sıra çeşitli uzaylı bitkileri de yetiştirebiliyorsunuz. Sabahın köründe kalkıp bu bitkileri sulasanız iyi edersiniz çünkü Slime ismindeki bu yaratıkların bir kısmı vejetaryen ve sadece bu bitkilerle besleniyorlar. Ayrıca çiftliğinize saldırabilecek ve çiftliğinizde olmasını istemeyeceğiniz kötü Slime yaratıklarını da çiftliğinizden ayıklamanız gerekiyor.

Oyunda size sunulan zorlukları tamamlayarak ilerliyorsunuz. Zorlukları geçmek demek daha iyi bir çiftliğe sahip olmak ve servetinizi büyütmek anlamına geliyor. Oyunun değişik türü oldukça orijinal düşünülerek hazırlanmış ve kendi içine çeken bir büyüsü var. Başlarda bu yaratıklar çok çocuksu gelebilir ve oyun sanki bir çocuk oyunu gibi görünebilir ama oynadıkça ne kadar ustaca hazırlanmış ve detaylı bir oyun oynadığınızın farkına varacaksınız. Ayrıca sizi her an şaşırtabilecek sürprizlerle dolu bir gezegende keşfetmek için dolaşmak ve sürekli yeni şeylerle karşılaşmak da oldukça zevkli.

Slime Rancher Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP(SP3)+
İşlemci : 2.2GHz Dual Core
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 1 GB
Ekran Kartı : 512 MB VRAM
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Tekrar oynanabilirlik değeri yüksek
  • Hiçbir anı sıkıcı değil
  • Sürekli gizli bir şeyler keşfedebilirsiniz
  • Orijinal ve değişik oyun hikayesi
Eksileri
  • Kontroller biraz oturmamış gibi
  • Düşman yok denecek kadar az