My Free Zoo ikon

My Free Zoo İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

My Free Zoo ücretsiz bir şekilde oynayabileceğiniz hayvanat bahçesi simülasyon oyunudur. Çok sayıda hayvan sunması ve eğlenceli grafikleri ile hem çok eğlenceli hem de küçük çocuklar için eğitici bir oyundur.

Oyunda tanıdığınız bildiğiniz hayvanat bahçesi hayvanlarının yanı sıra flamingo, gergedan, zürafa gibi egzotik ve dünyanın çeşitli bölgelerinden hayvanlar da yer alıyor. Oyunda siz bir hayvanat bahçesini yönetiyorsunuz ve amacınız para kazanıp hayvanat bahçenizi büyütmek. Böylelikle daha çok hayvana sahip olabilecek, daha fazla ziyaretçi çekebilecek ve dolayısı ile daha fazla para kazanabileceksiniz.

Oyun görevleri yerine getirmeniz halinde ilerliyor. Görevlerde ise çeşitlilik var, örnek vermek gerekirse ilk göreviniz sadece 3 kişinin hayvanat bahçenizi ziyaret etmesini sağlamak. Bunu sağlayabilmek için önce hayvanlarınızın yaşayacağı ortamları sağlamak daha sonra ziyaretçilerin gezeceği ve hayvanları göreceği yolları oluşturmak gibi rutin işleri yerine getirmelisiniz. İnsanların hayvanlara müdahale etmesini önlemek ve vahşi hayvanların insanlara saldırmamasını sağlamak için hayvanların yaşadıkları yerlere uygun koruma çitlerini ve önlemlerini yerleştirmelisiniz.

Hayvanat bahçenizi ziyarete gelen insanlardan bilet parasının yanı sıra onlara içecek ve dondurma gibi şeyler satarak da para kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken bunların stantlarını hayvanat bahçesinde uygun bir yere yerleştirmek. Oyuna başlangıçta çok basit ve sıradan hayvanlardan oluşan bir hayvanat bahçeniz olsa da oynadıkça çok çeşitli hayvanlara sahip zengin ve kocaman bir hayvanat bahçesine sahip olabilirsiniz.

My Free Zoo Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 ve üzeri
İşlemci : Intel Pentium 4
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 600 MB
Ekran Kartı :
DirectX :
Artıları
  • Ücretsiz olması
  • Türkçe dil desteği
  • Görselliği yeterli
Eksileri
  • Müzikler biraz can sıkıcı
  • Bekleme süreleri biraz uzun olmuş