Iron Storm ikon

Iron Storm İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Iron Storm, Anuman tarafından geliştirilen ve FPS yani oyunu karakterimizin gözünden oynadığımız aksiyon macera türünde bir oyun.

Son derece ilginç bir atmosferde başlayan oyunda, olaylar bir askerin bulunduğumuz odaya girerek bizi komutanın çağırdığını söylemesiyle başlıyor. Komutanın yanına gittiğimizde aldığımız emir ise adeta ölüm fermanını imzalamak gibi bir şey. Oldukça ölümcül ve riskli emri karakterimiz orduya olan sadakatinden ötürü kabul ediyor ve böylece de macera başlamış oluyor.

Enteresan atmosfere sahip olan oyunda takımla birlikte savaşmamıza rağmen takım kısa sürede kayboluyor ve yalnızlaşmaya başlıyoruz. Oyunda gayet güzel işlenen duygulardan biri olan yalnızlıkla beraber bilgisayar başında sürenin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Gölgelendirme gibi birkaç konuda sorunlar olmasına rağmen Iron Storm grafiksel olarak kullanıcılara güzel bir deneyim sunuyor. Oyunun grafikleri kullanıcıyı içine çekip oyunun atmosferine girmesine olumlu etki sunduğu gibi, Iron Storm oyunseverlere iyi bir de oynanabilirlik sunmuş durumda. Hem FPS yani oyunu karakterin gözünden hem de üçüncü kişi gözünden oynama imkanımızın bulunduğu oyunda her iki modda da oynanabilirlik güzel seviyede. Bununla beraber oyundaki kontrol tuşlarını değiştirme imkanına da sahipsiniz. Bu da oyunu istediğiniz gibi özelleştirmeye ve daha kolay oynamaya olanak sağlıyor.

Oyunun atmosferini güzelleştiren ve daha iyi hale getiren özelliklerden biri de seçilen müzikler. Müzikler gayet yerinde seçilmiş. Örneğin oyunda zor bir yere yaklaştığınızda müzik hızı artıyor ve gaza gelip daha çok konsantre olarak daha başarılı bir oyun çıkartabiliyorsunuz. Bununla birlikte telsiz konuşmaları biraz yüzeysel yapılmış. Daha dikkatli ve telsiz konuşmasına uygun tasarlansa çok daha güzel olurdu. Oyuna değer katan noktalardan biri de efektlerin EAX2’yi destekliyor olması.

Oyunda çoklu kullanıcı modu da bulunmakta. Çoklu kullanıcı modunda yeni silahlar ve haritalar bulunması arkadaşlarınızla beraber güzel vakit geçirmenizi sağlıyor. Ayrıca oyunun çoklu kullanıcı modunda farklı şekillerde oynama imkanı sunan 5 farklı mod da bulunmakta.

Iron Storm, gayet güzel özelliklere sahip ve aksiyon macera türünde oyun oynamaktan keyif oyunseverlere gayet güzel bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Artıları
  • Başarılı kontroller
  • 1. Dünya savaşının hiç bitmediği alternatif tarih hikayesi
  • İçine çeken atmosfer
Eksileri
  • Başarısız yapay zeka
  • Harcanmış bir potansiyel hikaye