Madalin Stunt Cars İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Madalin Stunt Cars süper lüks arabalarla çeşitli parkurlarda akrobasi hareketleri deneyebileceğiniz araba oyunudur. Oyunu Windows 10 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlarda oynayabilirsiniz.

Devasa bir aksiyon parkurunda, halkalar, dönemeçler, engeller, zıplama ve tırmanma yolları gibi çeşitli akrobasi hareketleri yapabileceğiniz çok geniş bir sürüş mekanı Madalin Stunt Cars oyununda sizleri bekliyor. Bu parkurlarda özgürce araba kullanabileceksiniz hem de dünyanın en iyi spor arabaları ile akrobasi yapabileceksiniz. Tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyunda seçeceğiniz araç ile tamamen özgürce kullanabileceğiniz çok geniş bir pist sizleri bekliyor.

Oyunda seçebileceğiniz araçların arasında ralli araçları, polis araçları ve süslü yarış araçları da bulunuyor. Marka olarak Lamborghini ve Bugatti gibi markaların araçları ile bu parkurlarda son hızda akrobasi yapmak gerçekten nefes kesici oluyor. Bu araçlarla yerde de çeşitli numaralar yapabilirsiniz. Tozlu yollarda drift heyecanını yaşayabilir, keskin köşe ve virajları son hızda almaya çalışabilir veya uzun düzlüklerde hız rekoru denemeleri yapabilirsiniz.

Oyundaki engeller ve rampalar modern bir şekilde dizayn edilmiş. Araçların çarpışma mekanikleri ve havadaki uçuş fizikleri biraz abartılı olsa bile oyunun ana fikri artistik hareketler denemek ve bunları yapmak olduğu için hoş görülebilir. Görsellere değinecek olursak günümüzdeki çok kaliteli görsellere sahip yarış oyunları kadar olmasa bile pek çok ücretsiz oyundan daha kaliteli görsellere sahip. Oyunu oynarken eğleniyorsunuz ve görsellerdeki bir kaç küçük hatayı da görmezden gelebiliyorsunuz.

Artıları
  • Çok çeşitli parkurlar
  • Güzel görünümlü araçlar
  • Büyük açık dünya
Eksileri
  • Amaç yok gibi
  • Oyun fizikleri çok abartılı