Alarm For Cobra 11 – Nitro İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Alarm For Cobra 11 – Nitro oyunu uzun zaman Türk televizyonlarında da yayınlanmış ve ülkemizde Kobra Takibi olarak bilinen televizyon dizisinin oyunudur. Dizideki yüksek heyecan ve suçluları araba ile kovalama sahnelerinden esinlenerek geliştirilen oyun da en az dizideki kadar aksiyona ve adrenaline sahip. Otoyolda otoyol polisi olarak hızlı araçlarla suçluları takip ederken heyecan dolu manevra ve patlamalar yaşayabiliyorsunuz.

Oyunda macera dolu 25 farklı görevde farklı hızlarda ve farklı yeteneklerde suçluları yakalamaya çalışacaksınız. Bunlara ek olarak 2 adet bonus görev de oyunda sizleri bekliyor. Görevler kimi zaman belli bir sürede sıralamada ilk sıraya yerleşmeye çalışırken kimi zaman da suçluların araçlarına çarparak onları parçalamaya çalışmak olabiliyor. Bazen soyulacağını ihbar aldığınız bankalara hırsızlardan önce gidebilmek için zamana karşı yarışırken bazen de bir bomba patlamadan önce olay yerine gidip etkisiz hale getirmeye çalışıyorsunuz.

Görevlere başlamadan önce yerine getirmeniz gereken görev text halinde size gösteriliyor. Her ne kadar görevlerin büyük çoğunluğu otobanda olsa da bazı görevleri yapabilmek için şehir içi yolları kullanmalısınız. Görevlere başlamadan seçebileceğiniz 4 farklı zorluk seviyesi bulunuyor. Seçtiğiniz zorluk seviyesine göre ek görevler yapmanız gerekebilir. Bunun yanı sıra zorluk seviyesi arttıkça görevi tamamlamanız gereken süre daha az olacak ve yakalamanız gereken araçların hasar seviyeleri daha fazla olacak. Oyunda görevlerden bağımsız olarak oynayabileceğiniz 15 farklı araba ile tamamlanan 25 farklı kurs da bulunuyor. Görev yapmaktan sıkıldığınızda bunları da oynayabilirsiniz.

Alarm For Cobra 11 – Nitro Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Win Xp 32
İşlemci : Pentium 4 1.8GHz / Athlon XP 1700+
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : 128 MB VRAM, GeForce 210 / Radeon X600 Series
DirectX : 9
Artıları
  • Sevilen bir dizinin oyunu
  • Görev çeşitliliği
  • Heyecan ve aksiyon dolu
Eksileri
  • Grafikler biraz eski
  • Sesler yetersiz