Asphalt 9 Legends ikon

Asphalt 9: Legends İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Asphalt 9: Legends, Gameloft tarafından geliştirilen yarış oyunu Asphalt serisinin 9. oyunudur. Oyunda yine birbirinden hızlı spor arabalarla parkur ve engellerle dolu pistlerde yarışırken nitroyu ve hızı damarlarınızda hissedeceksiniz.

Asphalt 8: Airborne oyununu cep telefonlarında ve Windows 8 bilgisayarlarda oynayanlar görüntü kalitesinin ne kadar üst düzey olduğunu hatırlayacaklardır. Asphalt 9 oyununda bu görüntü kalitesi bir adım daha ileriye taşınarak özellikle mobilde başka hiçbir oyunda olmayan bir kalite yakalanmıştır. Oyunu pc ortamında oynayacaklar için de 2018 yılında çıkan büyük yarış oyunları kadar muhteşem olmasa da bilgisayar için hatırı sayılır kalitede görsellikte bir oyunla karşılaşacaklarını söyleyebiliriz.

Zaten en iyi spor arabaları ve prototip araçları oyunlarında barındıran Asphalt serisi bu oyunda da bizleri yanıltmayarak Porsche, Ferrari, Lamborghini gibi hız canavarı markaların son model araçlarını oyuna dahil etmiş. Bu araçlar üreticilerinin lisansına sahip oldukları için gerçek hayattaki değerleri birebir oyuna yansıtılabilmiş. Hele bir de bu araçlarla yarışırken HDR ( High Dinamic Range ) tekniği kullanılarak oluşturulmuş parçacık efektleri içeren yarışlarda kendinizi bir film kahramanı gibi hissedebilirsiniz. Araçlarda yapabileceğiniz çok geniş bir yelpazede kişiselleştirme ve geliştirme bulunuyor. Bu da kendi tarzınızı yansıtmak ve beğendiğiniz arabadan en yüksek performansı alabilmek açısından oldukça önemli bir özellik.

Oyunda yarışabileceğiniz 70’ten fazla pist bulunması oyunu oldukça uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz anlamına geliyor. Kariyer modunda ise 60’tan fazla sezonda 800’den fazla yarış sizi bekliyor. Tüm bu içerikleri tükettiyseniz üzülmeyin, 1-7 kişiye kadar multiplayer yarışlara katılabilirsiniz. Ayrıca oyunda düzenli olarak güncellenen görevler ve yeni etkinlikler ile çeşitli ödülleri toplamak için de çalışabilirsiniz.

Mekanlar da Amerika’nın geniş caddeleri ve Himalaya’nın egzotik pistleri gibi farklılıklar içerebiliyor. Önceki Asphalt oyunlarından alıştığınız akrobasi hareketleri yaptığınızda nitro tankınızın dolması özelliği bu oyunda da yer alıyor. Oyunun kontrolleri tamamen değiştirilerek yarı otomatik bir kontrol sağlayan TouchDrive sistemi başta oyunun zevkini azaltıyormuş gibi gelebilir ama istediğiniz zaman manuel kontrollere geçebilirsiniz.

Asphalt 9: Legends Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 10 sürüm 14393.0 veya daha üstü
İşlemci : Core i3 (3.3 GHz)
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : Intel HD Graphics 4000
DirectX : 10
Artıları
  • Mükemmel grafikler
  • Heyecanlı oynanış
  • Başarılı oyun dinamikleri
  • Araç ve pist çeşitliliği
Eksileri
  • Sistem gereksinimleri yüksek
  • Çok sık takılıyor