Modern Combat Versus ikon

Modern Combat Versus İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Modern Combat Versus oyunu mobil cihazların en çok oynanan FPS oyunlarından birisidir ve şimdi bu oyunu Windows 8.1 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlarda da oynayabileceksiniz. Mobil dünyasının bir numaralı oyun yapımcısı Gameloft tarafından yayınlanan oyun, yüksek rekabet ortamı ile mobil ve bilgisayarlar arasında çapraz oynanışı desteklemesi ile türünün öncülerinden olmayı başarıyor.

Mobilde belki de oynaması en zor türlerden olan nişancı türünü sevdirebilen nadir oyunlardan birisi olan Modern Combat serisinin Windows ortamı için hazırlanmış versiyonu Modern Combat Versus, klavye ve mouse ile daha da rahat bir oynanış sunuyor. Oyunda takımlar halinde savaşıyorsunuz. Kendi seçtiğiniz ajan karakter ve seçeceğiniz silahlar ile farklı ve takım savaşları için akıllıca dizayn edilmiş mekanlarda kıyasıya savaşacaksınız.

Bu oyunda diğer MMOFPS oyunlarından farklı olarak ajanınızın rolünü seçiyorsunuz. Bu roller saldırı ustası, suikastçı ve savunmacı olabiliyor. Seçtiğiniz rollerde ajanınızı uzmanlaştırabilirsiniz. Seçebileceğiniz 13 farklı ajan bulunuyor ve bu ajanlar farklı rollerde ustalaşmış ve farklı silah tercihlerine sahip olabiliyor. Oyundaki kişiselleştirme imkanları sayesinde tasarımları ve değişik kamuflajları hem ajanınız hem de silahlarınız için kullanabilirsiniz.

Oyunda 4’e 4 takımlar halinde savaşıyorsunuz ve haritalar da buna göre ayarlanmış. Bu yüzden aşırı büyük haritalar beklemeyin. 5 farklı haritada değişken savaş taktiklerini kullanmak zorunda kalabilirsiniz. Oyunda oldukça fazla Türk oyuncu bulunmasına rağmen dünyanın dört bir yanından oyunculara rastlamak ve onlarla savaşmak mümkün. Oyunda dünya çapında etkinlikler ve turnuvalar düzenleniyor, ödülleri de oldukça tatmin edici. Bunların haricinde aylık lig usulü sezonlar ve kupalara katılıp daha üst liglere çıkmaya çalışabilirsiniz. Oyunda yer alan sezgisel kontroller mobilde çok başarılı olsa da bilgisayar ortamında alışması başta zor gelebilir. Oyunun grafikleri ise bilgisayarda görmek isteyeceğiniz kaliteye hayli yakın.

Modern Combat Versus Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1 ve üzeri
İşlemci : Intel(R) Core(TM) i3 CPU @ 2.93GHz
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : Intel(R) HD Graphics 4000, Intel(R) HD Graphics 5500, Intel(R) HD Graphics 510, Intel(R) HD Graphics 515, AMD Radeon(TM) R4 Graphics, AMD Radeon(TM) R5 Graphics
DirectX : 10
Artıları
  • Mobildeki kaliteyi bilgisayara yansıtabilmiş
  • Rekabet düzeyi çok yüksek
  • Grafikler çok başarılı
Eksileri
  • Bazı ping sorunları mevcut