Winning Putt Golf Online ikon

Winning Putt: Golf Online İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Winning Putt BANDAI Namco firması tarafından geliştirilen online olarak oynayabileceğiniz golf oyunudur. Oyunda dünya çapından golf sporunu seven insanlarla online olarak rekabete girerek çeşitli turnuva ve etkinlikleri kazanmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda 10 farklı ve birbirinden güzel ve farklı özelliklere sahip golf sahası yer alıyor. Bunların arasında tropikal bir tatil yeri olan Plumeria’dan tutun da uzaylı gezegeni olan Starglen’e kadar çılgınca sahalarda golf oynamanın tadına varabilirsiniz. Her sahanın farklı stratejiler gerektirmesi, değişik parkurlara ve değişik rüzgarlara sahip olması oyuna çeşitlilik getiriyor ve oyun zevkini artırıyor. Eğer bu koşullar bana yeterli gelmez ben biraz daha zor severim diyorsanız oyunu gece oynayarak daha da zorlaştırabilirsiniz.

Oyunda usta golfçülerin arasına adınızı yazdırabilmek için etkinliklerde ve turnuvalarda iyi dereceler elde ederek liderlik tablolarında üst sıralara yükselmelisiniz. Oyunda bulunan 3 farklı oynanış modu için farklı sıralamalar bulunuyor. Bu yüzden 3 modu da oynayarak kendinize en çok uyan ve en iyi becerdiğiniz modda yarışmak daha mantıklı olacaktır.

BANDAI Namco oyunda gerçekçiliği olabildiğince üste taşımak adına CryEngine motorunu kullanmış. Çevresel detayların göze hoş gelmesi ve oynanış esnasında yağmur, rüzgar gibi dış efektleri hissetmek adına bu son derece güzel bir dokunuş olmuş.

Oyun genel olarak bir takım oyuncu kitlesi tarafından beğenilse de usta oyuncular tarafından oldukça fazla eksiği olduğu gerekçesi ile geçerli not almayı başaramamıştır. Oyunun birçok online oyunda oyuncuların en büyük problemi olarak para tırtıklamaya çalışma hissi barındırmaması ve rekabet düzeyini koruyabilmesi ise olumlu yönleri.

Winning Putt: Golf Online Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7 ve üzeri
İşlemci : Multi-çekirdekli işlemci
Ram : 3 GB
Harddisk Alanı : 4 GB
Ekran Kartı : Geforce 86xx veya Radeon HD 83xx
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Basitleştirilmiş vuruş mekaniği
  • Modelleme ve dizaynlar başarılı
  • RPG tarzı tecrübe kazanma sistemi
Eksileri
  • Sunucular genellikle çok yoğun ve dolu
  • Sunucularda lag çok görülüyor
  • Çeşitli irili ufaklı hatalar mevcut