Two Worlds ikon

Two Worlds İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Reality Pump Studios tarafından geliştirilen ve TopWare tarafından yayınlanan Two Worlds, RPG yani rol yapma oyunu türünde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Oyunların özellikle de RPG türündeki oyunların en önemli özellikleri hiçbir zaman olmamız mümkün olmayan karakterlerin yerinde kendimizi hissettirmeleri ve hem ilginç hem de fantastik bir dünyada bulunmamıza olanak tanımalarıdır.

Two Worlds’de bir RPG oyununda olması gerektiği gibi bize farklı bir tecrübe yaşamayı vaat ediyor. Aziraal adındaki savaş tanrısı kaybolmuştur. Halk Aziraal’i aramaya çıkar fakat aradan bin yıllar geçmesine rağmen tanrıya ait bir mezara bile rastlanamaz. Halkın Aziraal’i aradığı sırada gizli savaş çıkması ve ırk liderlerinin de öldürülmeye başlanması olayları çok farklı yerlere çekmeye başlamıştır. Bu savaş ve lider ölümlerinden sıkılan halk her ırktan olmak üzere 4 kişi seçer. Seçilen bu 4 kişi vasıtasıyla ortadaki kaosu yok etmek için zor bir mücadeleye girişilir. Bu 4 kişi arasından ise sadece 1 kişi hayatta kalacak ve inanılmaz güçlere sahip olacaktır.

Son derece ilginç bir konuya sahip olan Two Worlds’de oyuncu kendi kaderini kendi belirleyebiliyor. Savaş esnasında at, kertenkele gibi çok çeşitli hayvanların büyütülmüş ve tabiri caizse evrime uğratılmış hallerini de kullanıyoruz. Bu hayvanlar sayesinde savaşabildiğimiz gibi ulaşım işimizi de halledebiliyoruz.

Item’lerin son derece önemli ve olmazsa olmaz olduğu RPG türü oyunlar için su götürmez bir gerçektir. Two Worlds’de oyunculara çok çeşitli ve geniş yelpazede itemler sunuyor. Itemleri tek başına yada birkaç itemin kombinasyonu şeklinde kullanabildiğimiz gibi farklı malzemeler almak için de kullanabiliyoruz.

Son derece kaliteli grafiklere sahip olan oyun, oyunseverlere son derece güzel bir görsellik sunuyor. Özellikle çevre tasarımları çok detaylı ve uğraşılarak yapılmış. Bu da gerçek bir ortamda olmanızı sağlıyor. Aynı zamanda seslerin de çok kaliteli olduğu oyunda, bu sesler oyunun atmosferine çok daha iyi girmenizi sağlıyor.

Çoklu oyuncu desteği, geliştirilmiş yapay zekası ve kaliteli grafikleri ile Two Worlds, fantastik bir dünyada olmak isteyen RPG türünü severlere iyi bir oyun deneyimi sunuyor.

Artıları
  • Geniş kapsamlı çok büyük çevreler
  • Karakter özelleştirmeye izin veren düz ve basit RPG sistemi
  • Görevlerde başarılı çeşitlilik
  • Güzel görünen görseller
Eksileri
  • Çok büyük bir dünyaya nispeten az canavar var
  • Oyunun default zorluğu çok zor