Gods of Rome İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Roma’nın Tanrıları Savaşa Hazır!

En popüler Windows 8 oyunlarından birisi olan Gods of Rome oyunu Gameloft yapımı bir oyun. Gameloft denildiğinde oyun severlerin de bildiği gibi akıllara birçok oyun geliyor. Özellikle Asphalt 8 oyunu herkesin yakından bildiği bir oyun. 2015 yılında Gameloft başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Gods of Rome oyununu çıkarttı. Üstelik bu oyun adından bir hayli söz ettirecek gibi duruyor.

Sıradan dövüş oyunlarının dışına çıkan oyun mitler üzerinde kurulu. Mitolojik kahramanları temsil eden güçlü karakterler ile maceralı bir deneyim sizleri bekliyor. Bilindiği üzere mitolojide yer alan tanrılar acımasızlıklarıyla ün salmışlardır. Öyle ki bu tanrıların dövüşen savaşçılara güç verdiğinden söz edilmektedir. İlhamını Antik Çağların karakterlerinden alan bu oyunda kendinizden bir parça bulabilirsiniz.

Oyunun esas amacı savaşçılar arasında en iyisi olmak. Bunun için rakiplerinizi teker teker yenmelisiniz. Gods of Rome oyununun sunduğu en güzel özellik Mitolojik yerlerde keşif yapabilmeniz. Tarihte adı geçen Olimpos Dağında düşmanlarınızla karşı karşıya gelmek hiç olmadığı kadar büyüleyici olacaktır. Öte yandan Pompeii harabelerini oyun sayesinde görme fırsatı bulabilirsiniz. Efsanelerin anlatıldığı bu yerlerde bulunmak kesinlikle harika bir deneyim. Gerçekçi 3D grafikler sayesinde bu yerleri gerçekten gördüğünüzü hissedeceksiniz.

Oyundaki sanal gerçeklik aynı zamanda sanal arkadaşlar edinmenize de olanak veriyor. Tek rakibiniz düşmanlarınız olmayacak. Aynı zamanda size medyan okuyan diğer dövüşçüler ile savaşabilirsiniz. Ayrıca diğer dövüşçüler ile bağlantıya geçebilirsiniz. Bu oyun aslında konusu gibi gizemlerle dolu. Oyunda keşfedilmeyi bekleyen birçok özellik bulunmakta. Bu özelliklerin kilitlerini açmak için değerli hazineleri sunan kürelerinizi almalısınız. Böylelikle oyundaki kilitleri açabilirsiniz. Oyundaki ittifak kurma özelliği sayesinde bağlantı kurduğunuz müttefikler ile yerinizi alabilirsiniz. Ardından kazandığınız zaferler doğrultusunda ödüller alacaksınız.

Gods of Rome oyunun en ilgi çekici özelliklerinden birisi meydan okuyucular arasında yer alan mitolojik kahramanlardır. Efsanelerden duymaya alışkın olduğumuz Artemis ile karşı karşıya gelmeye hazır olun. Bir başka rakibiniz Romulus ve Remus gibi güçlü kardeşler olabilir. Sizleri her anlamda büyüleyici deneyime sürükleyen bu oyunla zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Gods of Rome Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 8.1 ve üzeri
İşlemci : 1.4 GHz
Ram : 2 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı :
DirectX :
Artıları
  • Etkileyici oyun içi grafikler
  • Mitoloji iyi işlenmiş
Eksileri
  • Oynayacak mitolojik tanrı sayısı az