Delta Force 2 ikon

Delta Force 2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Önemli Not : Setup sonrası oyuna başlarken verilen mesaj hata mesajı değildir, 10-15 sn. siyah ekran çıkıp ekran kartınızı test ediyor. O ekranda çıkan uyarıya ok deyin ve daha sonrasında çıkana da, bir kaç saniye sonra oyununuz başlayacaktır.

Delta Force denildiğinde akla Novalogic oyun firması gelmektedir. Delta Force 2 serisinde de oldukça başarılı iş çıkaran firma, pek çok Delta Force oyunun çıkmasında görev almıştır. Delta Force oyunları Half Life ve Counter Strike oyunlarına oldukça benzeyen bir ilk oyuncu gözünden savaş oyunudur. Yani FPS türünden hoşlanıyorsanız, tam size göredir.

Delta Force 2 oyununda çok zorlu eğitimlerden geçmiş ve oldukça yetenekli bir askeri canlandırıyoruz. Birçok önemli görevde yer alıyoruz ve önemli kişileri koruyoruz. Zaten oyunun genel mantığında birilerini koruyarak görevlerimizi en iyi şekilde tamamlamaya çalışıyoruz. Birçok oyunda boş yere açılan telsizler, bu oyunda çok önemli bir kısmı oluşturuyor. Görevlerimizi telsizlerden anlık alıyoruz ve buna göre hareket ediyoruz. Bu durumda oyuna farklı bir heyecan katıyor.

Oyunun oynanabilirliği de oldukça kolay bir şekilde hazırlanmış. Zaten genel olarak tüm FPS oyunlarındaki benzer özellikler Delta Force 2’de de var. Örneğin silahlarımızı 1–9 arası tuşlar ile seçerken, Mouse sağ tuşu ile Zoomlu silahlarımızın Zoom özelliğini aktif ediyoruz. Yani eğer bu tarz oyunları daha önce oynadıysanız hemen uyum sağlayabilirsiniz.

Oyunda keskin nişancı olmak oldukça önemli bir kısmı oluşturuyor. Çünkü genel olarak teröristlerin bölgesine girmek için kendimizi belli etmememiz gerekiyor. Bu durumda da sniper diye adlandırılan silahları kullanarak kilometrelerce uzaktan düşmanlarımızı avlıyoruz. Bu sayede görevi tamamlama şansımız artıyor. Ayrıca oyunda gece ve gündüz görevleri farklı bir şekilde gruplandırılmış. Yani gece görevlerinde daha farklı özellikler olabiliyor. Bu durumda oyuna ayrı bir heyecan katıyor. Gece görüşünü kullanarak düşmanlarımızın zayıf anlarını yakalayıp, oracıkta işlerini bitiriyoruz. Bunların yanı sıra grafiklerde güncellenmiş ve daha gerçekçi olmuş. Kısacası Delta Force 2 FPS beklentilerimizi büyük ölçüde karşılayabilecek bir oyun olarak hazırlanmış ve oyuncuyu eğlendirmeyi başarıyor.

Delta force 2 Minimum Sistem Gereksinimleri

Merkezi İşlem Birimi (İŞLEMCİ) : P2 300 MHz
KISA SÜRELİ BELLEK(RAM): 64 Mb geçici bellek
VİDEO KART(EKRAN KARTI): 4 mb ekran kartı
BOŞ ALAN: – Gb boş alan
SİSTEM: Windows xp/98/2000

Artıları
  • Başarılı tekli oyuncu görevleri
  • İnteraktif çevre
  • Askeri gerçekçilik düzeyi yüksek
Eksileri
  • Modası geçmiş grafikler