Death to Spies Moment of Truth ikon

Death to Spies: Moment of Truth İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Haggard Games tarafından geliştirilen ve 1C tarafından yayınlanan Death to Spies: Moment of Truth aksiyon türünde bir oyun.

Daha önce Death to Spies adıyla çıkan ve genel itibariyle ortalamanın üzerinde olan oyunun devamı niteliğinde olan Death to Spies: Moment of Truth gizliliğe çok dikkat etmemiz gereken bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Semion Strogov adındaki SMERSH teşkilatına bağlı bir karakteri yönettiğimiz oyun 2. Dünya Savaşında geçiyor. oyundaki amacımız ise sessiz ve derinden bir şekilde ilerleyerek Nazileri yok etmek. Oyun her ne kadar klasik ve üzerine bir çok oyun yapılmış bir konuyu işlese de sahip olduğu özellikler ile klişe olmaktan kurtuluyor.

Oyuna bir profil oluşturarak başlıyoruz ve oyunda bulunan 4 zorluk derecesinden birini seçiyoruz. Oyun iyi bir yapay zekaya sahip olduğundan dolayı genel hatları ile zor bir yapıya sahip. Dolayısıyla özellikle oyuna alışana kadar zor seviyeleri bu aşamada seçmemeniz tavsiye olunur.

Çok geniş bir coğrafyada geçen oyunda Avrupa’nın bir çok ülkesinde, Sovyetler Birliği’nin bazı bölgelerinde ve Amerika’nın çeşitli yerlerinde farklı görevleri yerine getiriyoruz. Bize iyi bir seyahat yaptıran oyunda görevlerin durumuna göre silah seçme imkanına sahibiz. Görevler için gizlilik ön planda olduğundan dolayı susturuculu tabanca ve Sniper gibi çeşitli silahları alabiliyoruz. Ayrıca bazen Nazi ajanlarının kıyafetlerini giyerek ajanlık da yapabiliyoruz. Konu olarak gizliliği sevenler ve bilgisayar başında gerilim yaşamak isteyenler için oyun son derece ideal.

Grafik olarak ise Death to Spies: Moment of Truth, kullanıcıya ortalama üstünde grafikler sunuyor. Özellikle bazı noktalardaki ışıklandırma göze oldukça hoş gelecek şekilde yapılmış. Grafikler gibi sesler de ortalama üzerinde ve oyuncuyu rahatsız etmiyor.

Death to Spies: Moment of Truth iyi grafikleri, yoğun aksiyon barındıran sahneleri, oyuncuyu gerici tarzdaki gizlilik unsurlarıyla oyunseverlere gayet kaliteli bir oyun deneyimi vaat ediyor.

Artıları
  • Hislere dayalı ve zorlayıcı gizlenerek ilerleme sistemi
  • Çok iyi planlanmış bölüm yapısı sayesinde objeleri değişik şekillerde kullanabilme
  • Silahlar işin içine girene kadar yapay zeka çok iyi
Eksileri
  • Aksiyon dozu artınca yapay zeka azalıyor
  • Zorluk düzeyi bazen sinir edici olabiliyor