Tycoon City New York ikon

Tycoon City: New York İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Retroism tarafından geliştirilen Tycoon City: New York, simülasyon türünde bir oyun.

Geçmişte SimCity oynayanlar şehir kurma ve yönetme tarzı oyunların ne kadar zevkli olduğunu bilirler. Tycoon City: New York da genel yapısı ve konusu itibariyle Simcity oyununa oldukça benziyor. Oyunda temel amacımız New York şehrini baştan ve kendi istediğimiz şekilde inşa etmek. New York’un ücra bir köşesinde başladığımız oyunda çalışıp büyümeye çalışıyoruz. Oyuna başlar başlamaz halkın isteklerini karşılamak için kabarık bir liste ile karşılaşıyoruz. Oyun arayüzü oldukça kalabalık ve yapabilecek çok fazla şeyimiz olduğundan dolayı arayüze alışmak biraz zaman alabilir.

Oyunda eğlence, sağlık, eğitim amacıyla çeşitli binalar yapmamız gerekiyor. Binaların kullanılabileceği bir kapsama alanı olduğundan binalardan maksimum sayıda kişinin yararlanabilmesi için konumlarının iyi bir şekilde belirlenmesi gerekiyor. Böylece daha çok kar etmek mümkün olabiliyor.

Tycoon City: New York’ta insanlara ve binalara tıkladığınızda onlar hakkında detaylı bilgiler elde edebiliyorsunuz. Bu bilgiler sayesinde oyunun gidişatını kestirmek ve neler yapmamız gerektiği hakkında çıkarımlar yapmak mümkün oluyor.

Oyunda özellikle otomobil ve insan modellemeleri gayet detaylı bir şekilde yapılmış. Ayrıca gece ve gündüz etkileşiminin de bulunduğu oyunda güneş batıp ay çıktığı zaman şehirde otomatik olarak lambalar yanıyor ve şehir farklı bir görünüme bürünüyor. Bu detay oldukça iyi düşünülmüş ve oyuna görsel açıdan farklı ve hoş bir izlenim katmış.

Grafiksel olarak oyun ortalama düzeyde. Bir çok noktada detaylara çok fazla önem verilmemiş. Ayrıca sesler de grafikler gibi ortalama seviyede. Oyun kontrolünde oldukça önemli olan kamerada ise oyun son derece başarılı. Mouse ile rahat bir şekilde oyun içinde gezinebildiğiniz gibi zum yapmanız da mümkün. Fakat oyunda dikkat edilecek çok sayıda nokta ve detay olmasından dolayı oyuna alışmanız bir miktar zaman alabilir.

Tycoon City: New York, gerçekçi ve eğlenceli yapısı, detaylı bir şekilde şehir kurmanıza imkan tanıması, kaliteli kamera kontrolü ile iyi bir oynanabilirlik sunması gibi özellikleriyle oyunseverler için güzel bir deneyim sunuyor.

Artıları
  • Çekici grafikler
  • İyi bir arayüz
  • Detaylı öğretici bölümü
Eksileri
  • Çok zorlayıcı değil