Theatre of War 2 Afrika 1943 ikon

Theatre of War 2 Africa 1943 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Theatre of War 2 Africa 1943, strateji türünde ve 1C Company tarafından geliştirilmiş ve Battlefront tarafından yayınlanan bir oyun.

Adından da anlaşılacağı üzere Afrika’nın kuzeyi olan Tunus’ta 1943 olayları sırasında geçen oyunda Afrika’nın kızgın ve uzun çöllerinde karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. İyi bir strateji izlemeden başarılı olmanın çok da mümkün olmadığı oyunda iyi bir strateji ve savaş taktiği izleyerek düşmanlarımıza saldırıp onları alt etmemiz gerekiyor. Düşmanlarla yüz yüze iken iyi direniyorlar ve üstünlük kurmamız bir hayli zor oluyor. Dolayısıyla oyunda düşmanın arkasına geçip onu gafil avlayacak stratejiler geliştirmek son derece önem arz ediyor.

50’nin üzerinde araç tipi, 30’un üzerindeki bina sayısı ile oyunda iyi bir çeşitlilik sağlanmış. Bu da oyuncunun oyunu sıkılmadan oynamasını sağlıyor. Bunun yanında Alman, Amerikan ve İngiliz askerlerini canlandırabildiğimiz Theatre of War 2 Africa 1943’de bulunan gelişmiş askerler ile ağır silahları kolaylıkla kullanabiliyoruz.

Kontrollerin gayet rahat ve kolay olduğu oyun hem çok fazla oyun oynamayan oyuncuların hem de iyi strateji oyuncularının çabuk bir şekilde adapte olabileceği şekilde. Grafiklerin ortalama seviyede olduğu Theatre of War 2 Africa 1943’de karakter tasarımları ise oldukça başarılı. Tasarımların üstünde çokça çalışılıp ince elenip sık dokunulduğu belli. Bu karakter tasarımlarını ses efektleri de destekliyor. Gayet başarılı şekilde geliştirilmiş ses efektleri ile oyun atmosferi çok daha etkili bir hale getirildiği gibi oyuncunun oyun atmosferine girmesi de oldukça kolaylaşıyor.

Theatre of War 2 Africa 1943, yoğun strateji unsurları, başarılı karakter ve silah modellemeleri, kaliteli efekt ve animasyonları, çoklu oyuncu modu ile oyunu arkadaşlarınızla beraber oynamaya da imkan tanıması, kendi senaryonuzu oluşturmanıza olanak sağlayan görev editörü gibi özellikleriyle strateji türünde oyun arayan oyunseverler için iyi bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Artıları
  • Derinlemesine gerçekçilik sunan bir 2. Dünya Savaşı ortamı
  • Çevre ve üniteler aşırı detaylı
  • Tank fizikleri oldukça gerçeğe yakın
  • Hem savunma hem de saldırı anlamında çok fazla taktik ve stratejiye sahip
  • Grafikler oyunun çıkış yılına göre oldukça başarılı
  • Harita editörü bulunuyor
Eksileri
  • Tekrar oynama değeri düşük
  • Multiplayer modunda çok oyuncu yok