Madagascar Escape 2 Africa ikon

Madagascar: Escape 2 Africa İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Madagascar: Escape 2 Africa aynı isimli sevilen animasyon filminin video oyunudur. Animasyon filmi DreamWorks Animation tarafından yapılmış, oyunun ise Activision tarafından yapımcılığı üstlenmiştir. Serinin 2. oyunu olan Madagascar: Escape 2 Africa oyununda ilk oyunun kaldığı yerden bir süre sonra kahramanlarımız Hipopotam Gloria, Aslan Alex, Zürafa Melman ve Zebra Marty New York’taki hayvanat bahçesine dönmeye karar veriyor. Bunu yapabilmeleri için de hasar alan uçaklarını penguenler tamir ediyor. Ama oraya giderken uçak kaza yapıyor ve kendilerini bir anda ana vatanları Afrika’da buluyorlar. Bundan sonra ise macera başlıyor. Afrika’nın kurtarılmaya ihtiyacı olduğunu fark eden kahramanlarımız yeni bir maceraya daha yelken açarak Afrika’yı kurtarmaya çalışıyorlar. Bu konuda onlara siz yardımcı olacaksınız tabi ki.

Oyunda Alex, Gloria, Melman ve Marty karakterlerine ek olarak penguenler ile de oynanabiliyor. Her karakterin farklı güçlü yanları olduğu için platformları geçmek için hangi karakterle oynayacağınız da önem kazanıyor. Karakterlerin özelliklerinden kısaca bahsetmek gerekirse:

Alex: Düşmanlara karşı daha güçlü savunma yapabiliyor ve mango fırlatabiliyor.

Gloria: Daha büyük cüssesi sayesinde düşmanları daha kolay alt edebilirsiniz. Ayırca Gloria yüzme ve dalma gibi su yeteneklerine de sahip.

Melman: Havada uçabilir, iyileştirme özelliğine sahiptir ve nesneleri diğerlerinden daha da uzağa fırlatabilir.

Marty: Uzun atlama yeteneğine sahiptir ve çok hızlıdır.

Oynayabileceğiniz 12 farklı bölüm bulunuyor ve bölümler gittikçe zorlaşan bir yapıda sunuluyor. Oyunda animasyon filmini seslendiren sanatçıların seslendirdiği kahramanlarla oynamak filmi seyredip beğenenlerin çok hoşuna gidecek. Eğlenceli ve animasyonu andıran oyun görselleri, sık sık oyuna damga vuran kahramanların komik duruma düşmesi ve komedi diyalogları ile tadından yenmez hale gelmiş. Zaten karakterler filmdeki ile birebir görsellikte. Çevre unsurları da tamamı ile filmi andıran objeler kullanılarak hazırlandığı için çok büyük benzerlikler bulunuyor.

Oyunu çocuk oyunu zannedip geçmeyin, her yaştan oyuncuya çok eğlenceli saatler vaat eden kaliteli bir yapım. Oyunu tek kişi oynayabilirsiniz veya isterseniz çoklu oyuncu modunda arkadaşlarınızla turnuva düzenleyebilirsiniz.

Artıları
  • Oyundaki aktiviteler çok çeşitli ve çok eğlenceli
  • Tekrar oynanabilme değeri yüksek
  • Julien başta olmak üzere karakterler çok komik
  • Mini golf oyunu çok süper
  • İyi oyun kontolleri
Eksileri
  • Tecrübeli oyunculara çok basit kaçabilir
  • Bazı yan görevler çok sığ olmuş