Virtua Tennis 2009 ikon

Virtua Tennis 2009 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Virtua Tennis 2009, başarılı tenis oyunu serisi Virtua Tenis’in 2009 senesi için Sumo Digital tarafından geliştirilip Sega tarafından yayıncılığı üstlenilen oyunudur. Oyun Virtua Tennis 3’ün geliştirilmiş devam oyunu olarak da bilinir.

Oyunda Dünya Turu Modu da dahil olmak üzere tenis severleri memnun edecek oyun modları bulunuyor. Tenis sporunda bireysel sıralama sistemi diğer spor dallarında olmadığı kadar önemlidir. Oyunda bulunan online sıralama sistemi de oyuncuların büyük bir global rekabet içine girmesini sağlıyor. Oyunda bulunan yeni karakter oluşturma seçeneği ile kendinize bir karakter oluşturup bu karakterin fiziki görünümünü ayarlayabilirsiniz. Oyunda Shanghai ve Dubai gibi 40 farklı lokasyondaki kortlarda mücadele edebiliyorsunuz. Oyunun ana turnuva seçeneğinin yanı sıra 12 farklı mini oyun da sizleri bekliyor.

Virtua Tennis 3 oyununda görmediğimiz karakter oluşturma bölümünde karakterinizin ismi ve doğum tarihinden tutun da servis ve karşılama sırasında vücut duruşuna kadar seçebiliyorsunuz. Oyunda tenis dünyasının şu anki efsaneleri Novak Djokovic, Andy Murray gibi isimlerin yanı sıra bir dönem tenis dünyasına damgasını vurmuş Tim Henman ve Boris Becker gibi efsane isimler de yer alıyor. Virtua Tennis 3 oyununa göre kortların geliştirilmiş olduğu dikkat çekici, özellikle top toplayıcı hareketleri çok iyi ayarlanmış ve gerçekçi bir şekilde sunulmuş. Daha dinamik bir hava durumu da Virtua Tennis 2009 oyununda sizleri bekliyor, bulutların durmadan hareket etmesi uzayan maçlarda farklı iklimleri yaşamanıza sebep oluyor. Oyunun bu versiyonunda seyircilere de bir kaç dokunuş yapılmış ve 3D bir şekilde daha gerçekçi hareket etmeleri sağlanmış. Servis sisteminde de gerçekçiliği artırmak için yapılan geliştirmeler sayesinde tamamı ile aynı şekilde kullandığınız servislerden bazıları dışarı gidebilir veya çok uzağa kaçabilir.

Artıları
  • Dönüş mekaniklerini öğrenmesi kolay
  • Eğlenceli mini oyunlar
Eksileri
  • World Tour modu çok kolay
  • Oynanış çok derin değil