Township İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Township oyunu Playrix Games tarafından geliştirilen çiftçilik ve şehir inşa etme tabanlı simülasyon oyunudur. Oyun kaliteli grafikleri, akıcı oynanışı ve aşırı detay içermesi sebebi ile her yaştan oyuncuya hitap ediyor.

Oyuncular oyunda hayallerini kurdukları şehri inşa edebilmek için ağırlıklı olarak çiftçilikten faydalanıyorlar. Ektiğiniz ve hasat ettiğiniz ürünleri satıp kazandığınız paralarla çiftliğinizi değil tüm şehri geliştirmeniz gerekiyor. Çiftliğinizi geliştirmek için inek ahırları, tavuk kümesi, koyun çiftliği, arı kovanı, domuz çiftliği, ördek besleme ünitesi kurabiliyorsunuz. Ayrıca bunları yükselterek kazançlarını artırabilirsiniz.

Oyunda çiftlik binalarının yanı sıra market, okul, hastane, polis istasyonu, itfaiye istasyonu, postane, sinema salonu, evlilik salonu, kütüphane ve tiyatro gibi 65’ten fazla topluluk binası inşa edebiliyorsunuz. Ayrıca sadece çiftlikten kazanmak yerine işin içine fabrikaları da dahil etmek isterseniz fırın, yem fabrikası, mandıra, şeker fabrikası, tekstil fabrikası, kağıt fabrikası gibi kurabileceğiniz 30’dan fazla fabrika ve iş yeri bulunuyor. Madencilik de oyunda para kazanmak için kullanabileceğiniz alanlardan birisi.

Ayrıca ticaret için uzaktaki adalara gemilerle ürün gönderip satabilirsiniz. Township oyunu bu kadar çeşitlilik sunduğu yetmezmiş gibi bir de hayvanat bahçesi kurabilmenize imkan tanıyor. Hayvanat bahçenizde tam 45 farklı hayvan tipini barındırabiliyorsunuz. Bunların yanında hayvanat bahçenizi daha cazip hale getirip daha çok gelir elde etmek için snack bar, içecek dükkanı, kafe, evcil hayvan sevme alanı, gösteri alanı, restoran, dondurma dükkanı ve hediyelik eşya dükkanı gibi eklemeler yapabiliyorsunuz.

Oyundaki olay sadece para kazanmaktan ve para kazandıran şeyler inşa etmekten ibaret değil. Sonuçta hayalinizdeki şehirde şehri güzelleştirecek dekorasyon objelerine ihtiyacınız olacak. Oyunda bu çok çeşitli bir şekilde size sunulmuş. Çeşitli ağaçlar, bitkiler ve çiçek bahçeleri, anıtlar, sokak bankları, sokak lambaları, çeşmeler, köprüler, su parkları gibi şehri süsleyebileceğiniz dekorasyon ögelerinin yanı sıra Mısır Sfenksleri, Eyfel Kulesi, Big Ben saat kulesi gibi dünyaca ünlü yapıtları da şehrinize ekleyebiliyorsunuz.

Oyunun sesleri ve grafikleri oldukça sevimli. Güzel ve bütünlük içeriyor. Oyunda şehrinizin tamamını görebilmek için ekrandan uzaklaşabilir veya bir noktaya odaklanmak için yaklaşabilirsiniz. Bu noktalarda dahi oyundaki akıcılık korunmuş. İnşa etme oyunları sizin favori türünüzse bu sosyal oyuna da bir şans vermenizi öneririz.

Artıları
  • Aşırı detay içeriyor
  • Sevimli grafikler
  • Satın almaya yönlendirmek için uğraşmıyor
Eksileri
  • Bekleme süreleri biraz uzun