MDK 2 ikon

MDK2 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

MDK 2 oyunu, BioWare tarafından geliştirilen ve aksiyon dolu bir uzay macerası olan MDK oyununun devam oyunudur. Oyun FPS olarak yani oyuncunun gözünden oynanıyor.

İlk oyunda oynadığımız karakter olan Kurt Hectic evreni kurtarmak için geri dönüyor. Bu sefer bu yolculukta yanında 6 ayaklı ve silahlı bir köpek olan Max ve Dr. Hawkins de ona eşlik ediyor. Bu 3 karakterlerle de oynayabiliyorsunuz. Her karakterin farklı yetenekleri olduğu için bölümleri geçerken farklı yerlerde hangi karakteri kullanacağınızı bulmalısınız. Dilerseniz karakterlerin yeteneklerine kısaca bir göz atalım;

Kurt Hectic: Dr. Fluke Hawkins’in hademesi olarak çalışan Kurt Hectic karakterini ilk oyundan da tanıyoruz. Kurt üzerindeki özel kostümü ve paraşütü sayesinde platformlar arasında rahatlıkla süzülerek ilerleyebilir. Sniper yetenekleri sayesinde düşmanlara bir şeyler fırlatmak konusunda daha çok isabet sağlar.

Max: İnce bir zekaya sahip olan Max genellikle iyi espriler yapıyor ve oyunun eğlence kısmının büyük çoğunluğunu üstleniyor. Bazı bölümlerde Max’in Jetpack özelliğinden faydalanmanız gerekebiliyor. Max ile oynayacağınız bölümler genellikle en kanlı silah çatışmalarının olduğu bölümler oluyor.

Dr. Hawkins: Tehlikeli durumlarda genellikle Kurt ve Max’i gönderir. Ama oyunda sıklıkla Dr. Hawkins olarak kendi başınızın çaresine bakmanız da gerekiyor. Dr. Hawkins ile oynayacağınız bölümler genellikle oyunda bir şeyleri çözmeye çalıştığınız bölümler oluyor.

Oyunun hikayesine kısaca göz atacak olursak, ilk oyunun sonunda zafer elde etmiş olan kahramanlar kutlama yaparken bir anda Kanada’da bir minecrawler unuttuklarını fark ederler. Yok etmek için giden Kurt’un Shwang Shwing isimli bir yaratık tarafından hapsedilmesinin ardından macera yeniden başlıyor.

Serideki eğlenceyi ve komediyi bilenler bilir. Bu komedi serinin bu oyunu ile devam ediyor.

Artıları
  • Komedi unsurları
  • Şatafatlı ve renkli çevre ve görseller
  • 3 farklı stilde oynanış
Eksileri
  • Aşırı zorlayıcı
  • Zıplama bulmacaları çok keskin
  • Alt oyunlardan bir kaçı çok sıkıcı