Redboy and Bluegirl Temple Maze ikon

Redboy and Bluegirl: Temple Maze İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Bir zamanların en çok oynanan flash oyunlarından birisi olan Ateş ve Su oyunu Free Magic Saga Games tarafından bir uygulama haline getirerek Windows 10 ve üzeri işletim sistemine sahip bilgisayarlarda yüklenip oynanabilir hale geldi.

Oyunu bilmeyenler için kısaca özetlemek gerekirse birbirine aşık olan Ateş Çocuk ve Su Kız maceralarla dolu platformlarda farklı özelliklerini kullanarak ve birbirlerine yardım ederek bölümleri geçmeye çalışıyorlar. Ateş çocuk kırmızı ateş lavlarının içinden ölmeden geçebiliyor ama suya girmemesi gerek. Tam tersi olan Su Kız da su birikintilerinden geçebiliyor ama ateş lavlarından geçerse ölüyor. Ayrıca yeşil toksik atıklardan ikisi de geçtiğinde ölüyorlar. İşte bu da bölümlerdeki bulmacaları oluşturuyor.

Oyunun yardımlaşma kısmı ise çok iyi düşünülmüş. Bazen Ateş Çocuğun bir yerden geçebilmesi için Su Kız’ın bir kolu çekerek bir yerleri açması gerekebiliyor. Bu yüzden iki kişilik oynamak çok zevkli. Oynayacak ikinci bir kişi yoksa dert etmeyin çünkü aynı klavyeden tek başınıza iki karakteri de yönetebiliyorsunuz. Oyundaki bölümler bulmaca tadında ve baştaki bölümler nispeten kolay olsa da sonraki bölümler oldukça zorlayıcı olabiliyor.

Bölümlerdeki amacınız platformda bulunan tüm elmasları toplayıp doğru kapılara karakterleri getirerek bölümden çıkmalarını sağlamak. Oyunda iki tip elmas bulunuyor: Kırmızı ve mavi. Kırmızı olanları Ateş Çocuk mavi olanları Su Kız toplayabiliyor. Ayrıca bölümü geçmenizi sağlayacak kapılar da kırmızı ve mavi renkte. Ateş Çocuk kırmızı kapıdan Su Kız da mavi kapıdan çıkarak bölümü geçebiliyor.

Oyunda 150’den fazla bölüm bulunuyor ve bölümleri oynayabileceğiniz farklı modlar bulunuyor. Bu modlar, Kolay Mod, Normal Mod, Zamana Karşı Modu, Sevgililer Modu, Halloween Modu gibi farklı modlardan oluşuyor.

Artıları
  • Eğlenceli karakterler
  • Zorlayıcı bölümler
  • Çok sayıda bölüm sayısı
Eksileri
  • Grafikler çok geliştirilmemiş