Children of the Nile

Children of the Nile İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Children of the Nile çocuk oyunu 24 Kasım 2004 tarihinde Tilted Mill Entertainment tarafından çıkarılan şehir düzenleme oyunudur. Titan 2.0 oyun motoru kullanılan oyun iyi konusu ve işleyişi ile dikkat çekiyor. Ayrıca serinin ilk 3D oyunu olma özelliği ile daha geliştirilmiş bir oyun deneyimi sunuyor.

Şehir inşa etmeyi ve yönetmeyi konu alan simülasyon oyunlarını ve Antik Mısır’ı seviyorsanız Children of The Nile oyunu bu ikisini birleştirerek size hitap eden bir oyun ortaya çıkarmış. Önceki oyunda olduğu gibi serinin devam oyununda da Mısır Hanedanlarının yaşamlarını konu alan tarihi olaylara tanıklık edecek ve bu şekilde ilerleyen kampanyalardaki görevleri yerine getireceksiniz.

Bir şehir kurma oyunu Mısır’da geçiyorsa oyuncuları en çok heyecanlandıran soruyu hemen cevaplayalım. Evet oyunda piramitleri ve sfenksleri inşa edebiliyorsunuz. Hatta birçok görevde bir piramit inşa etmenin ana görev olduğunu göreceksiniz. Mısır’da hükmetmeye çalışan diğer komşu hanedanlar ve kabileler size savaş açacak. Bazı görevlerde onları haritadan silmeniz gerekiyor. Unutmayın amacınız Mısır’ın en büyük Firavunu olmak.

Oyunda sahip olduğunuz nüfusu refah içinde yaşatabilmeniz için verimli toprakları ile Nil Nehri hizmetinizde. Mısır topraklarında yetişebilecek çok çeşitli ürünleri ekip biçerek gereken kaynakları oluşturabilirsiniz. Halkın ibadet ihtiyacını karşılamak için de çeşitli büyüklükte tapınaklar inşa edebileceğiniz bina tipleri arasında. Halkın ihtiyacını karşılayabilmek oyundaki en büyük öncelikleriniz arasında. Eğer halk mutlu olmazsa grevler ve sarayınızın karşısında sizi protesto eden insanlarla karşılaşabilirsiniz. Nüfusunuz elinizdekilerle geçinemeyecek kadar kalabalık olduğunda bundan mutsuz olan insanların yavaş yavaş hanedanınızı terk ettiğini göreceksiniz.

Oyundaki askeri birliklerin yönetimi tamamen size ait. Ama barış zamanlarında ve kuşatma altında değilseniz çoğu zaman askerleri yönetmeniz gerekmiyor. Ama askeri binaları inşa edip askeri birlikler yetiştirmeyi unutmamalısınız. Aksi halde ani bir kuşatma sonucu şehir düşebilir.

Children of the Nile Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows Xp/Vista
İşlemci : Intel P III 800 MHz
Ram : 128 MB
Harddisk Alanı : 1.1 GB
Ekran Kartı : 32 MB
DirectX : 9.0b