Real Pool 3D İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Real Pool 3D, 8 Top ve Snooker tarzında oynayabileceğiniz kaliteli grafiklere sahip 3 boyutlu bilardo oyunudur. Oyunda dilerseniz online olarak arkadaşlarınızla dilerseniz dünyanın dört bir yanındaki oyuncularla dünya çapında sıralamalara girebilmek için mücadele edebilirsiniz.

Oyunun grafiklerinin çok kaliteli olması ve gerçekçi fizikleri oyunun oynanabilirliğini artırmış. Ücretsiz oynayabileceğiniz diğer bilardo oyunları ile karşılaştırdığımızda Real Pool 3D bir kaç adım öne çıkıyor ve gerçek hayattakine yakın bir deneyim sunuyor. Dilerseniz 2D olarak üstten görünüm şeklinde atış yapabileceğiniz gibi dilerseniz 3D olarak gerçek bir oyuncu gözünden de oynayabiliyorsunuz.

Oyunda bulunan seyirci ve turnuva atmosferi kendinizi bir bilardo şampiyonasında hissetmenizi sağlıyor. Oyunun tüm dünya çapında çok geniş bir topluluğu var ve online olarak hiçbir zaman oyuncu bulma sıkıntısı yaşamıyorsunuz. Oyundaki ıstaka ve top detayları oldukça keyif verici. Başlangıçta çok ustalar olduğu için alışmakta biraz zorlanabilirsiniz ama oynadıkça çok daha iyi bir oyuncu haline geleceksiniz.

Oyun online oynanan bir bilardo oyunu ama isterseniz kayıt olmadan misafir olarak da oynayabilme imkanını sunuyor. Ama misafir olarak oynarsanız puanlarınız online skor tablolarına işlenmiyor. Oyun içinde bulunan sohbet özelliği oynadığınız rakiplerle sohbet edebilme imkanı da tanıyor. Oyunda diğer oyuncularla bir araya gelerek kendi kulübünüzü oluşturup diğer kulüplerle mücadele edebilirsiniz. Oyunun sürekli güncellenmesi ve yeni içerikler eklenmesi, etkinliklerde çeşitli hediyeler dağıtılması oyunun en büyük artılarından.

Artıları
  • Geniş online oyuncu topluluğu
  • Detaylı ve gerçekçi grafikler
  • Üst düzey rekabet ortamı
Eksileri
  • Çok usta oyuncu var