Trainz Railroad Simulator 2006 ikon

Trainz Railroad Simulator 2006 İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Trainz Railroad Simulator 2006 oyunu Auran Games tarafından 2006 yılında çıkartılmış tren simülasyon oyunudur. Oyuncuların oyundan keyif almalarını sağlamak için geniş bir yapılacak aktivite aralığı oyunda sizi bekliyor. Yani tren yollarında karşılaşılabilecek her türlü atraksiyon oyunda karşınıza çıkıyor. Farklı görevlerde ağır yüklü ve uzun yük trenleri, yoğun ve çok istasyon sayısına sahip yolcu trenleri, endüstriyel trenler ve yüksek hızlı trenler gibi çeşitli tren tiplerini kontrol edeceksiniz.

Başarılı bir fizik motoru ile tren sürücülüğünü gerçeğe çok yakın bir şekilde simüle edebilmeyi başarmışlar. Ayrıca yapımcı firmanın sunduğu indirme merkezinden yüzlerce farklı item ve lokomotif indirip oyunda kullanabiliyorsunuz. Oyunda kullanılan 3D yüzeylerde kullanabileceğimiz 150’den fazla tren çeşidi oyunu emsallerinin bir nebze de olsa önüne geçiriyor. Daha önce hiçbir tren simülasyon oyununda bulunmayan Surveyor özelliği sayesinde beğenmediğiniz rotaların bazı bölümlerini değiştirebilir veya kendi istediğiniz rotayı çizebilirsiniz.

Driver modunda adından da anlaşılacağı gibi trenin sürücüsü olarak oynuyorsunuz. Burada hazır rotalardan veya Surveyor bölümünde kendi oluşturduğunuz rotalardan birini seçip tren kullanıcısının gözünden oynayabilirsiniz. Railyard bölümünde treninizin motoru, kornası ve ışıkları gibi donanımlarını kontrol edebilirsiniz. Oyunun bir diğer özelliği ise diğer oyuncular tarafından hazırlanmış içerikleri değiş tokuş yapabilmeniz.

Oyunun grafikleri günümüzün modern grafikleri ile kıyaslandığında düşük gelebilir ama dönemine göre hayli iyi olduğunu söyleyebiliriz. Simülasyon türü oyunlarda gerçekçiliği artırmak için sesler çok önemlidir. Trainz Railroad Simulator 2006 oyununda seslerin oldukça başarılı olduğunu ilave ederek iyi oyunlar dileyelim!

Artıları
  • İlgi çekici oyun senaryoları
  • Öğretici kısmı yeterli
  • Tren kontrolleri başarılı
  • Kullanıcılar tarafından oluşturulan indirilebilir içerikler
Eksileri
  • Ses problemleri mevcut
  • Averajın altında grafikler
  • Çok yüksek zorluk derecesi