Terasology İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Terasology oynadıkça genişleyen 3D piksel tabanlı bir macera oyunudur. Oyun ilk bakışta bir Minecraft klonu gibi gözükse de farklılaştığı yerler bulunabiliyor. Ama Minecraft oyununun ücretli olması ve Terasology oyununun ücretsiz indirilebilecek oyunlar arasında olması bu oyuna da bir şans verilmesini gerektiriyor. Zaten oyun yapımcıları da Minecraft’tan ilham aldıklarını gizlemiyorlar.

Oyunun türü hakkında bir keşif etme ve hayatta kalma oyunu diyebiliriz. Bu türe de bazı yenilikler getirmiş. Mesela minyonlar yetiştirme ve onlardan çeşitli şekillerde fayda sağlama bu yeniliklerden birisi. Hatta Minecraft’a göre daha derin bir teknoloji ağacı oyunda yer aldığı yapımcılar tarafından iddia ediliyor. Yapımcıların oyunu geliştirirken dikkat ettikleri diğer bir konu ise yine Minecraft oyununa oranla daha canlı ve daha hareketli görünen bir dünya oluşturmaya çalışmaları. Ayrıca NPS ( oynanamayan karakter ) açısından da çok çalışarak sayılarını yüksek tutmaya çalıştıklarını belirtiyorlar. Ayrıca tutarlı istatistikler eklenerek yaptığınız her hareketin kaydı tutuluyor.

Terasology oyununun çıkış noktası ise tamamen modüler bir oyun olması. Oyun arayüzünden modül ekleyebilir, güncelleyebilir veya indirebilirsiniz. Ayrıca modüllerin yanı sıra indirilebilir oyun temaları sayesinde daha önceden test edilmiş temaları yükleyebilirsiniz. Kendi modüllerinizi yaratarak kendinize has temalar da oluşturabilirsiniz.

Oyun size sonsuz bir özgürlük sunuyor ve sizi hiçbir şekilde kısıtlamıyor. Grafiksel anlamda da muhteşem olmasa da belli bir çizginin üzerinde. Tamamen ücretsiz olması ise oyunu oynamak için en geçerli sebeplerden.

Artıları
  • Ücretsiz oynanış
  • Minecraft'a göre daha canlı
  • Geliştirilmeye devam ediyor
Eksileri
  • Daha çok detay bekleyebilirsiniz