Air Strike 2 Gulf Thunder ikon

AirStrike 2: Gulf Thunder İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

AirStrike 2: Gulf Thunder oyunu başarılı 2D helikopter oyunu AirStrike serisinin sevilen oyunlarındandır. Klasikleşmiş üstten görünümlü helikopter savaşı oyunları hoşunuza gidiyorsa bu oyuna da bir göz atmalısınız.

Oyunda yine tam donanımlı savaş helikopterimiz ile terörist kamplarını yok etme görevlerini oynayacağız. Bu kamplarda hem yerden hem de havadan düşmanların karşılık vermesi ile işler git gide zorlaşacak. Ama siz de helikopterinizin özelliklerini yükselterek bu zorluklara karşı koyabiliyorsunuz. 15 farklı bölümde 3 farklı helikopter seçeneği ile hava muhalefetine karşı koyup gece ve gündüz gibi farklı zaman dilimlerinde savaşacaksınız.

Oyunda kullanabileceğiniz yeni toplar ve füzeler yer alıyor. Ayrıca oyunda düşmanların oldukça fazla çeşitli birimleri olacak. Oyunu oynadıkça bu farklı türdeki birimlere karşı farklı savunmalar geliştirmeniz gerekebilir. Özellikle bölüm sonlarında çıkan boss savaşlarında çok fazla zorlanabilirsiniz. Bir yandan ateş etmek için boşluk ararken bir yandan da durmaksızın üzerinize yolladıkları mermi, füze ve lazerlerden kaçmanız gerekiyor. Bunun haricinde oyunun zorluğunu artırmak için mevsimsel şartlar ve gece bölümleri de eklenmiş. Oyunda teröristlerin yanı sıra çevre objelerine de ateş ederek patlatabileceğiniz bir sürü şey olacak. Bu açıdan direk olarak düşmanlara değil de yakın yerlerdeki patlayıcı objelere ateş ederek düşmanlarınızı öldürmeniz de mümkün.

Oyunun grafikleri bu türde bir oyun için son derece yeterli. 3D olarak tasarlanmış kaplamalar ve gölgelendirmeler, akıcı helikopter ve düşman hareketleri, ekranın mermiden görünmez olduğu anlarda bile kasma yaşatmaması bizim için yeterli duruyor. Sesler de savaş ortamını yansıtacak kadar başarılı. Çok fazla sistem gereksinimi istemeden bunları başarabilmek ise iyi bir iş.

Artıları
  • Süper grafikler
  • Ses efetkleri başarılı
  • Çok çeşitli düşman ve silah
  • Zorlayıcı ve yüksek zorluklu bölümler
Eksileri
  • Biraz tekrar edici gelebilir