Invasion 2 Doomed ikon

Invasion 2: Doomed İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Invasion 2: Doomed macera, gizli obje bulma ve eşleştirme türlerini birleştiren bir video oyun. Oyun ana karakter Mike etrafında şekillenen olaylar dizisini anlatıyor. Deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirip oynayabileceğiniz bu oyunda canlandıracağınız karakter elbette Mike karakteri.

Invasion 2: Doomed oyununa başlarken Mike ve yanındaki kız arkadaşının bir hortum ile karşı karşıya kaldığını ve hortumdan kaçmak için bir planör ile kaçmaya çalıştığını gösteren bir intro ile karşılaşacaksınız. Introyu izlemeye devam ederseniz hortumdan kaçarken planörün ıssız bir adaya düştüğünü ve 2 yolcunun da sağ salim kurtulduğunu göreceksiniz. İşte bu ıssız adadan kurtulmayı amaçlayan Mike’ın serüvenini işleyen oyunda temel amaç adada bulunan bir takım objeleri bularak ilerlemek ve adadan kurtuluşu hızlandırmak. Ancak bu objeleri bulmak oyunda ilerlemek için tek başına yeterli olamayabiliyor. Bulduğunuz objeleri doğru yerlerde kullanarak daha kullanışlı objeleri bulmak için de biraz zekanızı kullanmanız gerekiyor. Bunun yanında oyunda zaman zaman karşınıza çıkan küçük bilmece ve oyunları da çözerek farklı malzemeler elde edebiliyorsunuz.

Invasion 2: Doomed oyununun eğlenceli ve sürükleyici yapısının yanında görselleri de oldukça başarılı. Oyunu oynarken rengarenk sahneler ve objelerle karşılaştıkça oyuna olan iştahınız artacak ve oyunu bir an önce bitirmek için can atacaksınız. Sıkıcı ve durağan oyunların aksine her yeni bölümde daha da keyif alacağınız bu oyunun sizi zorlayacak tek yanı ise İngilizce dili. Türkçe dil desteği şuan bulunmayan oyunu İngilizcenizi geliştirmek için bir yol olarak da kullanabilirsiniz. Hem mobil hem de bilgisayarda oynayabileceğiniz Invasion 2: Doomed ile eğlenceli saatler geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Invasion 2: Doomed Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP
İşlemci : 2 GHz
Ram : 1 GB
Harddisk Alanı : 650 MB
Ekran Kartı : 64 MB
DirectX : 9.0
Artıları
  • Tutarlı bir oyun mantığı var
  • İlginç ve zorlayıcı bulmacalar
  • İyi grafikler
  • Güzel dizayn edilmiş oyun karakterleri
Eksileri
  • Çok diyalog içeriyor ( İngilizce )