Tanki X İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Aksiyon ve savaş oyunlarını seviyorsanız, heyecanını her saniyesinde hissedeceğiniz Tanki X tam size göre. Multiplayer tabanlı bir oyun olan Tanki X’i solo olarak oynayabilir, takım kurabilir veya diğer takımlara katılabilirsiniz. EULA Games tarafından tasarlanan oyun yalnızca keyifli ve heyecanlı bir deneyim yaşatmakla kalmıyor, aynı zamanda oyuncunun turnuvalar ile adını duyurmasına imkan sağlıyor.

Tamamen ücretsiz olarak indirilen bu oyunda belli bir senaryo yok. Tek yapmanız gereken tankınızı modifiye etmek ve diğer tanklar ile savaşmak. Tank modifikasyonu da en az savaş kadar zevkli. Oyunda ilerledikçe tankınızı geliştirebilir, silahları ve diğer parçaları ekleyerek kendi savaş tarzınızı yaratabilirsiniz. Tanki X’in temelde bir takım oyunu olduğunu söylemekte fayda var.

İlerleyebilmek için görev seçmek gerekiyor ve seçilen görevleri garajdaki ekipmanlar belirliyor. Taret ve gövde seçimi, tankınızın savaştaki rolünü belirleyecektir. Liglere katılmak oldukça zevkli olsa da, kesinlikle zorunlu değil. Arkadaşlarınızla takımlar kurarak diğer tanklara karşı mücadele edebilirsiniz.

Oyunda birçok farklı modül ve aksiyon bulunuyor. Örneğin tankınız ile mayın bırakıp düşmanlarınıza tuzak kurma seçeneğiniz de var. Ayrıca bomba taşıyan drone modülüyle düşmanlarınızı şaşırtabilir ve beklemedikleri bir anda alt edebilirsiniz. Savaşı kaybetseniz dahi üzülmeyin, çünkü tankınızı garajdaki modüllerle yenileyip devam etme şansına sahipsiniz. Ayrıca duvarlara yapacağınız graffitiler ile kendi imzanızı oluşturabilir ve düşmanlarınıza mesaj verebilirsiniz.

Tüm bunlarla birlikte, görünmezlik modülü savaşta ciddi bir avantaj sağlıyor. Modülleri yükselterek görünmezlik, güç kalkanı gibi ek özelliklere sahip olabilir ve düşmanlarınızın önüne geçebilirsiniz.

Tanki X’i oynamak için, resmi sitesinden kurulum dosyasını indirmeniz gerekiyor. Ayrıca bir internet bağlantısına ihtiyacınız olacak. Oyunu başlattıktan sonra tankınızın modelini, rengini ve desenini seçebilir, garajdaki modüller ile geliştirerek hazır hale getirebilirsiniz. Görevler ve modüller ile ilgili bilgilendirmeleri okumanızda fayda var. Tanki X oyununda Türkçe dil desteği de bulunuyor.

Oyunun resmi sitesinde turnuvalar ve yeni modüller ile ilgili düzenli olarak bilgilendirme yapılıyor. Ayrıca birçok farklı harita bulunuyor. Oyundaki sunucunuzu oynamak istediğiniz haritaya göre seçebilirsiniz.

Tanki X Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows XP / 7 / 8 / 10
İşlemci : Intel Core i3 series
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı : 2 GB
Ekran Kartı : 512 MB, Intel HD graphics 4000
DirectX : 9.0c
Artıları
  • Görevler basit tutulmuş
  • Düzgün kontroller
Eksileri
  • Pay 2 Win içeriği çok fazla
  • Maçlarda güç dengesi ayarlanamamış