Hill Climb Racing ikon

Hill Climb Racing İndiriliyor

  • Ana Sayfa
  • Genel ›
  • Hill Climb Racing İndirme Sayfası
Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dünyada en çok oynanan mobil oyunlardan biri olan Hill Climb Racing oyunu 2012 yılında ilk kez piyasaya sürülmüştür. Oyunun geliştiricisi Fingersoft’tur. 7 yıldır yayında olan oyun üstüne koyarak bu zamanlara kadar en çok indirilen ve oynanan oyunlardan bir tanesi olarak halen Google Play ve iOS gibi platformlarda bulunmaktadır. Bugün biz size oyunun bilgisayar sürümü için indirme linklerini paylaşıyoruz.

Hill Climb Racing oyununda tek karakter bulunuyor. Genç yokuş yukarı yarışçısı Bill Newton oyunun ana karakteri. Oyunda Bill Newton’un bindiği araçlar ile fizik yasalarına aykırı yollarda aya doğru tırmanış yapmaktadır. Oyunda zorluk seviyesi arttıkça engebeler, dağlar ve tepelerin zorluğu da artmakta. Oyunda dikkat edilmesi gereken en önemli şey yakıt. Araç ile zorlu engebeleri aşarken yakıtınızı düzgün kullanmaya dikkat edin.

Bill Newton’un çıktığı zorlu yolculukta geçeceği pistler oyunda kaydedilecek mesafe sonrasında kırsal alanlarda başlayan bu zorlu tepe tırmanışı sonrasında çöl, kar, ay ve kuzey kutbunda devam ediyor. Şartların sürekli olarak artacağı ve zorlanacağı Hill Climb Racing oyununda farklı sürüşler ve araçlar kullanmanız gerektiğini de söyleyelim. Seviye arttıkça farklı haritalar açılacak ve o haritalarda farklı araçlar ile daha önce oyunda yaşamadığınız deneyimler elde edeceksiniz. Sürüş esnasında engebeleri aşarken toplayacağınız altınlar kullandığınız araçları geliştirmenizde size yardımcı olacak, daha iyi sürüş deneyimlerine kavuşabileceksiniz.

2012 yılında yayınlanan oyunda grafikler şu dönemde oldukça gelişen grafikler kadar parlak değil ama çizgi film tarzında olan bu grafikler oyuna eğlence katmış. Oyun içi seslerde ise oyun içerisinde aracınızı topladığınız altınlar ile gücünü arttırdıktan sonra eğlenceli sesler yer alıyor. Oyun içi seslerde de eğlenceli tonlar kullanan Fingersoft bu eşsiz oyunu dünyadaki tüm kullanıcılarına ücretsiz sunarak kullanıcılarına farklı bir deneyim kazandırmış.

Artıları
  • Basit oynanış
  • Hızlı tempolu
  • Değişik pistler
Eksileri
  • Çok iyi olmayan grafikler
Hill Climb Racing İÇERİĞİNE BENZER İÇERİKLER