Dragon Mania Efsaneleri İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Dragon Mania Efsaneleri Ejderhalar üzerine kurulan eğlenceli bir simülasyon oyunudur. Oyunun yapımcılığını mobil ve sosyal oyunların en çok bilinen geliştiricilerinden olan Gameloft üstleniyor.

Dragon Mania Efsaneleri genellikle küçük yaşta oyuncular tarafından oynanan ve amacı ejderhaların büyütülüp geliştirilmesi olan bir simülasyon oyunudur. Oyunda ejderhalar büyütüldükçe rakiplerle savaşılır ve kazanılan puanlar ve ekstra yumurtalar ile daha fazla ejderhaya sahip olma avantajı yakalanır. Oyunda yumurta ejderha yumurtasını ifade etmektedir. Oyuncular sahip oldukları yumurtalardan elde ettikleri ejderhaları tıpkı bir bebek gibi besleyerek güçlü ve acımasız ejderhalar elde ediyor.

Dragon Mania Efsaneleri oyunu Dragonlandia isimli yerde geçer. Burada her oyuncunun kendine ait üssü ve ejderhalarını beslediği bölgesi vardır. Her oyuncu kendi bölgesini dizayn ederek istediği şekilde bir yerleşime sahip olabilmektedir. Oyun başlangıcında sahip olduğunuz ejder türü Ateş Ejder olacaktır. Oyunda 350’ye yakın ejder türü bulunmaktadır. Ejderhalarınız arttıkça ejderlerinizi çiftleştirip yumurtlamalarını sağlayabilirsiniz. Ancak oyunda tüm bu işlemleri gerçekleştirmeniz için saatlerce beklemeniz ve seviyenizin her geçen gün yükselmesi gerekmektedir. Seviye yükseltmenin de iki yolu bulunmaktadır. Bunlardan ilki oyunculara karşı mücadele ederek galibiyet almaktır. İkinci yöntem ise oyuna zaman harcayarak altın toplayıp ejderlerinizi besleyebilirsiniz. Her oyunda olduğu gibi oyun içi satın almalarla da seviye yükselmek mümkündür. Dragon Mania Efsaneleri Türkçe dil desteği, Microsoft Store, Google Play ve App Store’dan indirilebilmesi ile oyun severler tarafından oldukça sık oynanan oyunlardan bir tanesi.

Artıları
  • Eğlenceli oyun içeriği
  • Farklı türde orijinal oynanış
  • Görev çeşitliliği
Eksileri
  • Bazı ögeler sadece VIP üyelere açık
  • Daha çok küçük yaştaki oyunculara hitap ediyor