Mythruna ikon

Mythruna İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

Mythruna, kitlelerin en çok oynadığı oyunlardan birisi olan Minecraft oyunundan esinlenerek geliştirilmiş sandbox rol yapma oyunudur. Mythruna oyununda da Minecraft oyununda olduğu gibi craft sistemi yani bir şeylerin baştan üretilmesi yer alıyor. Serbest bir haritada oyuncuların istedikleri her şeyi inşa edip yıkabilecekleri bu oyunda doğru elementleri bir araya getirdiğinizde haritada bulduğunuz sıradan elementleri oldukça kullanışlı malzemelere dönüştürebilir ve istediğiniz yapıyı inşa edebilirsiniz.

Mythruna başlangıcı da Minecraft’a oldukça benziyor. Oyunu oynarken karakterinizi farklı açılardan yönlendirebilir ve oyundan aldığınız zevki arttırabilirsiniz. Oyunun sonsuz bir haritaya sahip olması ve temelinde bir şeyleri üretmek olduğundan dolayı yapımcılar görsellere çok önem vermemişler. Görsellik beklentisi yüksek olan oyun severlerin hayal kırıklığına yaşayabileceği Mythruna’da oyundan zevk almanın en önemli yöntemi keşfetmeye başlamanız ve bir şeyler üretebildiğinizi görmeniz olacak. Oyunda odun keserek sandalye üretebilir veya farklı elementlerle bıçak vb. materyallere sahip olabilirsiniz. Oyunda insan karakterinin yanında pek çok karakter seçeneği bulunmakta. Bu karakterlerin ilerleyen süreçte daha da arttırılacağı ifade ediliyor. Başlıca karakterler şu şekilde:

Elf: Yüzüklerin Efendisi serisinden hatırlayacağımız becerikli karakterler.
Cüce: Kısa ve güçlü yapıları sayesinde iyi birer madenciler.
Simian (Maymun): İnsandan çok maymuna benzeyen ve Mythruna’da bilge olarak ifade edilen karakterdir.
Sürüngen: Soğukkanlı ve vahşi avcılar olarak bilinirler.
Pantherian: Kedigiller ailesine mensup hızlı ve sessiz hareket edebilen karakter.
Yırtıcı Kuş: Kuş insan olarak bilinen ve sahip olduğu her şeyi beraberinde taşıyan karakterdir. Oldukça nadiren bir yere konarlar.

Mythruna oyunu İngilizce dilinde oynanabilen bir oyundur. Türkçe dil desteğinin olmaması sizin için çok büyük bir sorun değilse oyunu ücretsiz olarak oynamanın keyfine varabilirsiniz.

Artıları
  • Ücretsiz oynanabilir
  • Sonsuz açık dünya
  • Hala geliştiriliyor
Eksileri
  • Tek kişi tarafından geliştiriliyor
  • Çok fazla hata çıkıyor