Fortnite İndiriliyor

Dosya indiriliyor lütfen bekleyiniz... İndirme işlemi başlamadıysa lütfen yandaki tekrar indir butonunu kullanın
TEKRAR İNDİR

125 milyon oyuncuya sahip olan Fortnite, tüm dünyada en çok tercih edilen online oyunlardan biri. Temelde bir survivor (hayatta kalma) oyunu olan Fortnite, dev bir haritada oynama olanağı sunuyor. Bu oyunda gerçek oyuncularla yapılan savaşlarda tarafınızı seçebilir, yeteneklerinizi geliştirebilir ve kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çabalayabilirsiniz.

Co-op tarzı bir hayatta kalma oyunu olan Fortnite, kıyamet sonrası bir şehir haritasında geçiyor. Burada yapmanız gereken savaş, inşa ve diğer yeteneklerinizi geliştirerek hayatta kalmak. Oyundaki takımlara dahil olabileceğiniz gibi, tek başınıza oynayabilir ve yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Fortnite, günümüz dünyasında geçiyor. Senaryoya göre, dünya nüfusunun %98’i birdenbire ortaya çıkan ve yerkürenin tamamını etkileyen fırtınalar sayesinde yok olmuş. Siz kalan %2 arasındasınız ve hayatınızı sürdürmek için savaşmanız gerekiyor. Çünkü ortada kaynakları tükenmiş bir dünya var ve ölen insanların yerini zombiye benzeyen tehlikeli yaratıklar almış. Bu durumda kendinizi savunmanızda ve güçlü gruplara girmenizde fayda var.

Tek başınıza oynama şansına sahip olsanız da takım oyununda bazı avantajlar olduğunu söylemek gerekiyor. Dahil olduğunuz takımlarla birlikte üs kurabilir ve mevcut üsleri geliştirebilirsiniz. Bu şekilde yeteneklerinizin gelişmesi hızlanacaktır. Ayrıca, oyunda düşmanların yanı sıra zamana karşı da savaşmanız gerekecek. Zira burada kendinizi sadece diğer oyunculardan, takımlardan ve zombilerden değil, hala sürmekte olan doğal felaketlerden de korumanız gerekiyor. Kısa sürede saklanacak bir yer bulamazsanız ve savunma yeteneğinizi geliştiremezseniz, %2’lik dilimde olmanız çok uzun sürmeyecek.

Haritanın çeşitli yerlerinde silah ve mühimmatlar bulunuyor. Özellikle terk edilmiş evler bu konuda oldukça avantajlı. Ayrıca eski evleri ve binaları üs olarak kullanabilirsiniz. Hayatta kalmak için birçok seçeneğiniz var ve ne yapacağınızı seçmek tamamen size kalmış.

Fortnite Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi : Windows 7/8/10 64-bit
İşlemci : Core i3 2.4 Ghz
Ram : 4 GB
Harddisk Alanı :
Ekran Kartı : Intel HD 4000 veya üzeri
DirectX :
Artıları
  • Silah mekaniği muhteşem oluşturulmuş
  • Takım yapısı eğlenceli
  • Binalar oyuna farklılık katıyor
  • Parlak ve rengarenk görseller
Eksileri
  • İnşa sistemi sinir bozucu olabiliyor
  • Oyuncular arası denge sorunları